raqqa
Üye
Boş Klasör ve Dosyaları Temizleme Programı %100 Türk Malı
Bilgisayarınızı kullandıkça bilgisayarınızın sabit diski gereksiz yüzlerce dosya ve klasör ile dolar. Ve işin asıl kısmı bu klasörlerin birçoğu boştur. İşte size bu durumda işinize yarayacak bir program sunuyorum. Bu program yardımıyla bilgisayarınızda gösterdiğiniz konumdaki ve alt konumlarındaki boş dosya ve klasörleri listeler. Daha sonra siz istediğiniz dosya ve klasörleri seçerek silme işlemini uygulayabilirsiniz. Direk bilgisayarınızda bir diski de gösterip o diskin altındaki tüm boş dosya ve klasörlerinizi listeleyebilir. Klasör sayısı binlerce ise süre biraz uzun sürecektir.
Program dosya veya klasörleri başarıyla silerse durum kısmı silindi yazacaktır. Başarıyla silemez ise durum kısmında Hata yazacaktır. Hata genelde özel izin gerektiren sistem klasörlerinde veya dosyalarında oluşur.Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Program işinize yarasa yorumlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.
Virüs Total
Program dosya veya klasörleri başarıyla silerse durum kısmı silindi yazacaktır. Başarıyla silemez ise durum kısmında Hata yazacaktır. Hata genelde özel izin gerektiren sistem klasörlerinde veya dosyalarında oluşur.Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Program işinize yarasa yorumlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.
Virüs Total
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.