Gel hele gel :aha: Geldim :oke:
Baydırman Moderator Legend gulu' Alıntı: Geldim Genişletmek için tıkla ... Nirdesin çabuk gel fırına gir
Baydırman Moderator Legend gulu' Alıntı: Birşey olmadı açıktım sadece Genişletmek için tıkla ... Git yemek ye hamdi abi
AIS Üye Genc007' Alıntı: Git yemek ye hamdi abi Genişletmek için tıkla ... İstersen gel beraber yiyelim
Baydırman Moderator Legend gulu' Alıntı: İstersen gel beraber yiyelim Genişletmek için tıkla ... Sağol hakan abi yeni yedik
Legend gulu' Alıntı: İstersen gel beraber yiyelim Genişletmek için tıkla ... Sağol hakan abi yeni yedik
Baydırman Moderator Legend gulu' Alıntı: İsimler bitmedi mi? Genişletmek için tıkla ... Ne ismi hindi abi
Baydırman Moderator Legend gulu' Alıntı: Söylediğin isimler Genişletmek için tıkla ... Bitmedi hasan abi
Baydırman Moderator muratalperr55' Alıntı: bu hindiyi fırına atmak için aceleci davranmak lazım Genişletmek için tıkla ... aha bi ortak daha çıktı gel hele gel
muratalperr55' Alıntı: bu hindiyi fırına atmak için aceleci davranmak lazım Genişletmek için tıkla ... aha bi ortak daha çıktı gel hele gel