bir ara hort atasım gelmiş ama olmamış :pro: Kısmet banaymis :sirit:
NEXUS Üye -Akıncı' Alıntı: bir ara hort atasım gelmiş ama olmamış Genişletmek için tıkla ... Kısmet banaymis
Akıncı Üye minoo' Alıntı: Korkuyom Genişletmek için tıkla ... benim 2 tane çürük diş vardı çektirdim şimdi rahatım
minoo' Alıntı: Korkuyom Genişletmek için tıkla ... benim 2 tane çürük diş vardı çektirdim şimdi rahatım
Revengeful Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: benim 2 tane çürük diş vardı çektirdim şimdi rahatım Genişletmek için tıkla ... Yaş kaçtı senin ?
-Akıncı' Alıntı: benim 2 tane çürük diş vardı çektirdim şimdi rahatım Genişletmek için tıkla ... Yaş kaçtı senin ?
Revengeful Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: 17 Genişletmek için tıkla ... ne çürüğü yahu o yaşta ilk gidişim ne içindi hatırlamıyorum ama iğne falan batırmıştı hoş olmuştu Sonrasında diş beyazlatma falan için gittim. Korkulacak bir şey yok yahu doctorrr' Alıntı: SA arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... as doktor beyO değilde yarın muhasebe finalim var bir halt bilmiyorum. Okuyorum okuduğumdan bir şey anlamıyorum.
-Akıncı' Alıntı: 17 Genişletmek için tıkla ... ne çürüğü yahu o yaşta ilk gidişim ne içindi hatırlamıyorum ama iğne falan batırmıştı hoş olmuştu Sonrasında diş beyazlatma falan için gittim. Korkulacak bir şey yok yahu doctorrr' Alıntı: SA arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... as doktor beyO değilde yarın muhasebe finalim var bir halt bilmiyorum. Okuyorum okuduğumdan bir şey anlamıyorum.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Sen zamanında benimle çok dalga geçtin Genişletmek için tıkla ... Ne alaka yahu ? Ne zaman geçtim ? Seni hep destekledim "geçersin, sana güveniyorum, sen en iyisisin" dedim her zaman
minoo' Alıntı: Sen zamanında benimle çok dalga geçtin Genişletmek için tıkla ... Ne alaka yahu ? Ne zaman geçtim ? Seni hep destekledim "geçersin, sana güveniyorum, sen en iyisisin" dedim her zaman