Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boş bir konu açasım geldi
Sponsorlu Bağlantılar
pelın_
BOŞ İŞTE:d
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
'Şeref'
Emekli Yönetici
konuyu güncel tutmak lazım
pelın_
haha tut baklım
minoo
Üye
Konu Sahibi
Ben ne fenayım arkadaş ya Yazık ya babama
pelın_
naptın kız adama
'Şeref'
Emekli Yönetici
naptın gene bakiyim
minoo
Üye
Konu Sahibi
Uzun biraz. Anlatayım mı
'Şeref'
Emekli Yönetici
sen bilirsin, yazmaktan sıkılmazsan anlat
minoo
Üye
Konu Sahibi
Bizim siyasi partinin sandık görevlileriyle ilgili bir toplantısı vardı genel. Ben de asilim sandıkta. Ama toplantıda göründüm, kaçtım arkadaşlarla Akşam 8'deydi toplantı. Saat 10 oldu, ben evin oraya geldim. Babam aramıştı. Açmadım Eve geldim baktım bizim araba yok. Aha dedim gelmemişler. Aradım dedim ki beni aramışsın baba noldu Dedi niye gittin vs vs işte. Evdeyim dedim tamam dedi. Bizim çocukları tekrar çağırdım buraya. Dedim gelin, bizimkiler yok 15 dk sonra babam telefon etti, çay koy geliyoruz diye. Dedim ben eve çıkıyorum gelirler şimdi. 4 kişiydik bizimkilerle. Tam vedalaşıyoruz, sallana sallana yürüyoruz falan. Anammmm bir baktım bizim araba geliyo. Aha dedim yandık. Saat 11, beni evde sanıyolar. Binaya nasıl gircem ben görünmeden Dedim Pınar, aklını çalıştır Onlar arabayı park ederken ben koştum koştum binanın arkasından dolaştım. Onlardan önce girdim eve. Asansörü de yeni geldiğimi anlamasınlar diye üst kata gönderdim Eve geldim çayı da koydum. Hemen arkamdan babamlar geldi
'Şeref'
Emekli Yönetici
naptın sen yaa.. ucuz atlatmışsın valla iyide idare etmişsin
ALLAH babana kolaylık versin ne diyim
minoo
Üye
Konu Sahibi
Amin Annem biliyordu ama nerede, kiminle olduğumu. Tanıyor da arkadaşlarımı. O yüzden annem rahat. Ama asansör davasını çakmış annem. Sen yaptın değil mi dedi
'Şeref'
Emekli Yönetici
nasıl anlamış, orda iz bırakmışsın bak
minoo
Üye
Konu Sahibi
Annem biliyordu dedim ya
-efşan
Üye
gerçekten de boş bir konu yaaa )
hatta ilk mesaj bnm galibaa
minoo
Üye
Konu Sahibi
Bu konuyu ''dinlesene beni bee duvara mı konuşuyorum?'' cümlesindeki duvar ilan ediyorum
-efşan
Üye
yavv pınar senden korkulur heee
asansörü de yollamış
çay yaptınmı bari