Necmati Üye 53 lira kanka farkındamısın senle her konuşmamaız 10 dakika üzeri dedikoducu karılar gibi konuşcak bişey buluyoz
53 lira kanka farkındamısın senle her konuşmamaız 10 dakika üzeri dedikoducu karılar gibi konuşcak bişey buluyoz
Burak Üye he ya bugun 33dk konuştuk ----------Eklendi @ 23:36:46 ---------- Yazıldı @ 23:36:13 ---------- aynen en az 10dakika
he ya bugun 33dk konuştuk ----------Eklendi @ 23:36:46 ---------- Yazıldı @ 23:36:13 ---------- aynen en az 10dakika
Necmati Üye Burak' Alıntı: he ya bugun 33dk konuştuk ----------Eklendi @ 23:36:46 ---------- Yazıldı @ 23:36:13 ---------- aynen en az 10dakika Genişletmek için tıkla ... var bişi var kurşun döktürek olan bana oluyo
Burak' Alıntı: he ya bugun 33dk konuştuk ----------Eklendi @ 23:36:46 ---------- Yazıldı @ 23:36:13 ---------- aynen en az 10dakika Genişletmek için tıkla ... var bişi var kurşun döktürek olan bana oluyo
Necmati Üye Burak' Alıntı: kanka tanıdık kadınlar var karaköyde gidek mi Genişletmek için tıkla ... gidelim kanka benim mekan zaten yabancılık çekmessin 'Şeref'' Alıntı: Ne olmuş burda yav Genişletmek için tıkla ... sanane be Klon
Burak' Alıntı: kanka tanıdık kadınlar var karaköyde gidek mi Genişletmek için tıkla ... gidelim kanka benim mekan zaten yabancılık çekmessin 'Şeref'' Alıntı: Ne olmuş burda yav Genişletmek için tıkla ... sanane be Klon
'Şeref' Emekli Yönetici Necmati' Alıntı: gidelim kanka benim mekan zaten yabancılık çekmessin sanane be Klon Genişletmek için tıkla ...
Necmati' Alıntı: gidelim kanka benim mekan zaten yabancılık çekmessin sanane be Klon Genişletmek için tıkla ...
PrınceOfPersia Üye minoo' Alıntı: Adamı deli etmeyin de tema bulun bana!! Genişletmek için tıkla ... tel ne
PrınceOfPersia Üye minoo' Alıntı: Samsung s3353 Genişletmek için tıkla ... 2 kotu 1 iyi haberim var 1.(KOTU)Telefonun tema desteklemiyor2.(iyi)Ama emin degilim3.(KOTU)Ben gozumle gordugum seye bile emin olamam ----------Eklendi @ 23:42:31 ---------- Yazıldı @ 23:38:47 ---------- gerci tema destegi var diyo ama samsung javalilarin hic birinde tema yuklendigini gormedim
minoo' Alıntı: Samsung s3353 Genişletmek için tıkla ... 2 kotu 1 iyi haberim var 1.(KOTU)Telefonun tema desteklemiyor2.(iyi)Ama emin degilim3.(KOTU)Ben gozumle gordugum seye bile emin olamam ----------Eklendi @ 23:42:31 ---------- Yazıldı @ 23:38:47 ---------- gerci tema destegi var diyo ama samsung javalilarin hic birinde tema yuklendigini gormedim