BootScreen Manager...

Teşekkürler

faruktml

Üye
Yok Yeni PR.1.3 ü yükledim uygulama yöneticisinden tümü diyorum Boot yazıyorum çıkan programlar:

fm-boost

Panunucci resuming audiobook and podcast player

PenPen skecthbook

ayrıca bi katalogmu yüklemem gerekiyor :S anlamadım ama çıkmıyor işte

--------------- Ekleme ---------------

X-terminal ile yüklediğimden Dolayı Çıkmıyor Olabilir ama onuda tam yükleyebildim mi bilmiyorum :S

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Öncelikle depolardaki tüm programları görebilmen için depo kayıtlarını girmelisin.

Detaylar için BURAYA

faruktml

Üye
Teşekkürler.

BootScreen Buldum şimdi de install diyorum ama yüklemiyor :S

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Problemini açık ve net bir şekilde ekranga gördüklerin ile birlikte hatta ekran görüntüsü ile destekleyerek açıklarsan yardımcı olabilirim...

faruktml

Üye
Tamam Hallettim Teşekkürler

Hocam 10 numara oldu valla elıne saglık

NR6630

Üye
bend birtane koyucam buraya ve n900 ünüz windows yedi gibi açılsın upload ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

Windows 7 orjinal açılışını koycam

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Koyda eklentilere ekliyeyim...

NR6630

Üye
Koyda eklentilere ekliyeyim...
EVET ARKADAŞLAR GAZİ ARKADAŞIMIZIN KEŞFETTİĞİ BU GÜZEL PROGRAMA BİRDE BEN VİDEO EKLEYEYİM DEDİM VE İŞTE WİNDOWS 7 NİN ORJİNAL AÇILIŞ VİDEOSU BUYRUN ANLATIMI ZATEN GAZİ YAPMIŞ

İndiriyorum bakalım nasılmış teşekkürler

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NR6630 kullanıcı adlı arkadaşımızın paylaşmış olduğu Windows Se7en açılış ekranı 1. mesaj eklentilere eklenmiştir... Teşekkür ederim...

NR6630

Üye
İndiriyorum bakalım nasılmış teşekkürler
TÜM MAXİCEP MAEMO AİLESİNE BEN TEŞEKKÜR EDERİM (ayrıca moderatörümüz gazi bey'e de teşekkürler) ben yaptım açılış olarakta bayağı hoş durdu videoyuda covert ettim 800*480 ekran olarak değişik şeyler buldukça koyarım

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Eline sağlık kardeşim...

blorde

Üye
Kardes eline saglik . artik o nokia nin orjinal el SIKISMA [ pazarlik yapar gibi ] videosundan kurtulduk .

e1b1

Üye
6300 a olur mu ?