Esendağlı
Üye
TeşekkürlerBUYRUN BEYLER BUNLARDA BENDEN OLSUN.
UE-GAZİ KONUNUN İÇİNE EKLERSEN SEVİNİRİM.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok Yeni PR.1.3 ü yükledim uygulama yöneticisinden tümü diyorum Boot yazıyorum çıkan programlar:
fm-boost
Panunucci resuming audiobook and podcast player
PenPen skecthbook
ayrıca bi katalogmu yüklemem gerekiyor :S anlamadım ama çıkmıyor işte
--------------- Ekleme ---------------
X-terminal ile yüklediğimden Dolayı Çıkmıyor Olabilir ama onuda tam yükleyebildim mi bilmiyorum :S
By_aLpKuN paylaşmış olduğun BootScreen' ler 1. mesaj' da eklentilere eklenmiştir. Teşekkür ederim...
Hocam 10 numara oldu valla elıne saglık
EVET ARKADAŞLAR GAZİ ARKADAŞIMIZIN KEŞFETTİĞİ BU GÜZEL PROGRAMA BİRDE BEN VİDEO EKLEYEYİM DEDİM VE İŞTE WİNDOWS 7 NİN ORJİNAL AÇILIŞ VİDEOSU BUYRUNKoyda eklentilere ekliyeyim...
EVET ARKADAŞLAR GAZİ ARKADAŞIMIZIN KEŞFETTİĞİ BU GÜZEL PROGRAMA BİRDE BEN VİDEO EKLEYEYİM DEDİM VE İŞTE WİNDOWS 7 NİN ORJİNAL AÇILIŞ VİDEOSU BUYRUNLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızANLATIMI ZATEN GAZİ YAPMIŞ
TÜM MAXİCEP MAEMO AİLESİNE BEN TEŞEKKÜR EDERİM (ayrıca moderatörümüz gazi bey'e de teşekkürler) ben yaptım açılış olarakta bayağı hoş durdu videoyuda covert ettim 800*480 ekran olarakİndiriyorum bakalım nasılmışteşekkürler
TÜM MAXİCEP MAEMO AİLESİNE BEN TEŞEKKÜR EDERİM (ayrıca moderatörümüz gazi bey'e de teşekkürler) ben yaptım açılış olarakta bayağı hoş durdu videoyuda covert ettim 800*480 ekran olarakdeğişik şeyler buldukça koyarım
Kardes eline saglik . artik o nokia nin orjinal el SIKISMA [ pazarlik yapar gibi] videosundan kurtulduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?