0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
şuan şarjı kalmamış taktım biraz kalsın.kardeş ruu yüklemek için orjinal kernel ve relock bootloader gerekir sana lazım olan orjinal kernel. onu bulup flaşlarsan ruu ile stok roma dönebilirsinpardon orjinal recovery flaşlaman lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur kardeş buldum bu foruma üye ol sonra verdiğim linkte stock recovery var onu flaşla tekrar ruu kurmayı dene düzelir
şuan şarjı kalmamış taktım biraz kalsın.
fastboot flash recovery recovery.img di dimi kod?
tamam çok sağolasın denerim birazdan şarj dolsunaynen öyle dostum daha önce benim de başımda gelmişti desire c kullandığım zamanlar konuyu görünce yardım etmek istedim
unutma stock recovery ve relock bootloader gereklidir ruu yüklemek için. sen relock yapmışsın recovery kalmış onu da flaşla sonra ruu yu dene olacaktır büyük ihtimalle olmazsa tekrar mesaj at bana bulmaya çalışırım başka stock recovery
tamam çok sağolasın denerim birazdan şarj dolsun
ok kolay gelsin bi sorun olursa mutlaka yaz buraya
ohh be tamam kardeşbekle başka bitane bulmaya çalışim xda da vardı
evet onu istiyorumhocam stock roma geri dönmek istiyor musun ?
CWM 5.5.0.4 yüklenditamam ben xda da konu açtım cevap gelirse sana stock recoveryi paylaşırım tekrar
fastboot flash recovery recovery.img yaparsın sonra relock bootloader yapıp ruu yüklersin beklemedeyim şuan
backup daki data zip i silinmeseydi dönecektim geriindiriyorumdostum RUU sorunsuz bir şekilde yükleyebilmek için bootloader kilidi relock olmalı ve recovery de stok olmalı ah bi stock recovery bulsam sana direk paylaşacağım ama bilindik bi model olmadığı için kimse paylaşmamış recoveryLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaha buldum ama mahkeme yasağı var dns değiştirerek indirmeye çalış bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?