Bootloader kilidi hakkn. (LUMIA)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
Bootloader kilidi hakkn. (LUMIA)
Merhaba arkadaşlar bazı lumiaların (L900 veya L800) bl kilidi açıkmış veya kapalıymış internette '' dload/nokiaload or quallcom bootloader'' yazıyor dload/nokiaload ne quallcom ne ? sanırım qualcom olanlar bl kilidi açıkmış. Benimkini nasıl anlarım?

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
PC'ye takıyorum Tanımlanmamış aygıt olarak gözüküyor, tam sürücü yükleniyor derken telefon reboot yapıyor ve cihaz açılıyor. Anlayamadım gitti :pro:

- - - Eklendi - - -

Bilgisayarım Windows 7 Enterprise 32 bit

- - - Eklendi - - -

Tekrar denedim bu sefer Nokia USB Connectivity yazdı :ah

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bendede Nokia USB Connectivity yazıyor.bu kilitlimi kilitsizmi demek oluyor acaba? :hmmm

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah kilitsiz anlamına geliyordur :D

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Bilen biri yokmu ? :hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
galiba yok.denemek lazim rom yukleniyomu diye ama zararlari neler bu deneyin onu bilsek enazindan iyi olurdu.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Nokia usb connectivity yaziyorsa bootloader kilitlidir. Qualcomm bootloader yazmasi gerekiyor.

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
Anladım, bende BL kilidi açık zannetmiştim :vur Şans bir kere yüzümüze gülmedi :ah

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ilerde illaki açacaklardır uğraşan çok bununla ama beklemek zor zanaat işte :ehe

- - - Eklendi - - -

ben kilitli telime rom yüklemeyi denesemm ne gibi sakıncaları olur?

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
custom rommu? Custom kuramazsin zaten hata verir

- - - Eklendi - - -

aynen beklemek cok zor zaten ben lumia900u satisa cikardim kilit olayi yuzunden isinamadim, qualcomm olsaydi satmazdim :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
custom rommu? Custom kuramazsin zaten hata verir

- - - Eklendi - - -

aynen beklemek cok zor zaten ben lumia900u satisa cikardim kilit olayi yuzunden isinamadim, qualcomm olsaydi satmazdim :)

kaça veriyosun cihazın simkilidi falan açıktır zaten de temizlik olarak durumu nedir biraz bilgi verirmisin bana özelden.bi arkadaş alıcı araştırıyoruz

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
pmden link atıyorum dostum başka bir sayfadan satışa çıkardım da.

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
Kuramayacağı için sorun olmaz :D

honda95

Üye
Merhaba arkadaşlar bazı lumiaların (L900 veya L800) bl kilidi açıkmış veya kapalıymış internette '' dload/nokiaload or quallcom bootloader'' yazıyor dload/nokiaload ne quallcom ne ? sanırım qualcom olanlar bl kilidi açıkmış. Benimkini nasıl anlarım?
lumia 900 e 7.8 yükleyebilirim lumia 800 ede bootloderi unlock yapıp custom rom +türkçe yapabilirim iletişim için 05398616041

ecel54

ecel54

Üye
lumia 900 e 7.8 yükleyebilirim lumia 800 ede bootloderi unlock yapıp custom rom +türkçe yapabilirim iletişim için 05398616041

artık lumia 900de hacklenebiliyor atf flasher ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt