Uygulama boot animasyonla ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
boot animasyonla ilgili
arkadaşlar ben simdi örneğin telefonumun açılış animasyonunu değistirdim örneğin aşagıdaki resimdeki gibi yaptım sonra pişman oldum diyelim telefonun ayarlarından fabrıka ayarlarına sıfırla desem eski haline gelirmi yoksa bir yerden orjinal rom mu bulmam gerekiyor

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Eski haline getirmek için data/local içindeki bootanimation.zip dosyasını silmek yeterli.

Akn0666

Üye
Peki benimde şöyle bi sorunum var rom managerden rom yükleyim dedim indirdi bişiler dedim yedek al sonra ileri dedim bişiler yaptı recovery menüye geçti yedeği aldı sonra telefon kapandı ve Redbull Mobile ekranında kaldı ilerlemiyor hiç bir şekilde ben telefonu nasıl eski romunu yükleyebişlirim ? Ve telefon hiç bi şekilde recovery menüye geçmiyor ve ftm download moda geçmiyor yardımlarınızı bekliyorum :/

Osman_E

Üye
Peki benimde şöyle bi sorunum var rom managerden rom yükleyim dedim indirdi bişiler dedim yedek al sonra ileri dedim bişiler yaptı recovery menüye geçti yedeği aldı sonra telefon kapandı ve Redbull Mobile ekranında kaldı ilerlemiyor hiç bir şekilde ben telefonu nasıl eski romunu yükleyebişlirim ? Ve telefon hiç bi şekilde recovery menüye geçmiyor ve ftm download moda geçmiyor yardımlarınızı bekliyorum :/

Kendi güncelleme programıyla onarma çek bence telefon nedir?

Takipçi Satın Al

Üst Alt