Book'unu da çıkarın.

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Book'unu da çıkarın.
Kan benim damar benim. Kitabını da çıkarın. :zzz:

ismail

ismail

Üye
haklısın

achambo

achambo

Üye
ne kitabı la skyrimde özellik geliştiriyo mu

- - - Eklendi - - -

öyleyse çıkaralım :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye

• Beğen
Tepkiler: Tamern95
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sizin o olmayan beyninizi........:D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
sizin o olmayan beyninizi........:D

Abi yazık ya o yaşta bir çocuğun öyle konuşması. Bence hiç komik değil ve acınacak bir durum. Bu çocuk hiç terbiye almamış mi? Büyüklerine nasıl bu kadar saygısız olabiliyor? Yazık..

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Haluk.

Haluk.

Üye

Abi yazık ya o yaşta bir çocuğun öyle konuşması. Bence hiç komik değil ve acınacak bir durum. Bu çocuk hiç terbiye almamış mi? Büyüklerine nasıl bu kadar saygısız olabiliyor? Yazık..
çocuk değil kamyon şöförü mübarek muska ve çizgili üstüyle kamyon şöförü demek daha doğru

Haluk.

Haluk.

Üye
+1
Sonuna kadar haklısın kardeşim yeter da 2 gündür bu velet bitmedi gitti !
:off:
Kardeş sana ne ki sana göre bitmiş olabilir ama bazılarına göre bitmemiştir belki de. Herkes senin gibi düşünmüyor. Başkalarının düşüncesine saygı göstermek düşer sana da.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş sana ne ki sana göre bitmiş olabilir ama bazılarına göre bitmemiştir belki de. Herkes senin gibi düşünmüyor. Başkalarının düşüncesine saygı göstermek düşer sana da.

Dostum. Şu çocuk sana komik geliyor. Ama inan ki böyle değil. Durum cidden vahim.

Haluk.

Haluk.

Üye

Dostum. Şu çocuk sana komik geliyor. Ama inan ki böyle değil. Durum cidden vahim.
bana komik geliyor ama durumun farkındayım. Bu yaştaki çocuğa bakamıyorlar. o çocugun 17-18 yaşlarını çok merak ediyorum.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
yani o yaşlardaki herkez küfür bilir. Yani küfür etmesi anormal karşılanması yanlış. Lakin hastanede o kadar insanın arasında böyle olması kotu tabi :D

- - - Eklendi - - -

oğlum bak git kadar gitmez inşallah :ehe

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Haluk.

Haluk.

Üye
Cocuga yazik...

Takipçi Satın Al

Üst Alt