Bonuslar birikiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bonuslar birikiyor..
Ligde son 3 maçını da kazanarak çıkışa geçen Galatasaray, zirve yolundaki rakiplerinin kaybettiği puanlar sayesinde haftanın en karlı takımlarından biri oldu.



rijkaard tipe bak..:ehe

Sarı-Kırmızılılar’da kara bulutlar dağıldı. Ligde son 3 maçından da galibiyetle ayrılan Cim Bom, zirveye adım adım yürümeye başladı. Galatasaray için özellikle bu hafta oldukça karlı geçti. Ezeli rakipleri Fenerbahçe’yle Beşiktaş, Şükrü Saracoğlu’nda berabere kalarak puanları paylaştı. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Trabzonspor ise, sürpriz bir şekilde sahasında Manisaspor’a 3-1 mağlup oldu. Böylece Cim Bom’un Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyet, çok daha büyük bir anlam kazandı.

7 ay sonra seri
Galatasaray, İzmir’de kazandığı 3 puan sayesinde, tam 7 ay aradan sonra ligde peş peşe 3 maç kazanmış oldu. Geçtiğimiz sezonun 16. haftasında Antalyaspor karşısında kazanan Cim Bom, ardından Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve son olarak 31 Ocak’ta Denizlispor’u devirerek iyi bir seri yakalamıştı. Bu tarihten itibaren ligde peş peşe 3 maç galip gelemeyen Sarı-Kırmızılılar, şeytanın bacağını kırmış oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt