Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boncuklu Tabanca torpil.. 2000li yıllar ne günlerdi :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman
Üye
Konu Sahibi
Boncuklu Tabanca torpil.. 2000li yıllar ne günlerdi :)
6-7 yaşında falandım Mahallede savaş yapılırdı kiminin gözüne gelir hastanelik olurdu el bombası olarak torpil atardık. bende boncuklu pompalı vardı counterdaki gibi 2 tane tabancayıda belime koyardım
Consul9
Üye
Ah be Duygulandim.Boncuklu tüfekler vardi hepimizde.Bir alan vardi dışarıda.Ortasi Bos ,geniş kenarları yüksek.O alana inen bir de merdiven.İki takim olustururduk herkes boncuk depolarını,yedek şarjorünü falan hazırlardı.Bir grup apartmanın icinde diğer grup o çukurun tümsek tarafında baslardi.Neyse oyun biraz ilerledi.Arkadasim Serkanla ben apartmana baskına gittik direk asansöre bindik.(yukarıdan biri sniperlık yapıyordu onu rehin alacaktık ve binayı terk edecektik)Neyse biz üste çıkarken biri asansörü aşağı çağırdı.Rakip takımın sesleri geliyordu.Ben dedim ki biz bittik.Asansör kapısını acar acmaz mermiye(boncuk) boğacaklar bizi.Serkan bana sen çömel aklıma bisey geldi dedi.Neyse ikimizde crouch pozisyonunda asansörün aşağıya inmesini bekledik.Serkan kapı açılır açılmaz ateş etti.Ama gelin görün ki bir tane abla çağırmış asansörü Tam da yüzüne ateş etti.Neyse özür diledik falan o karmaşadan ancak kacabildik.
Off kuka,kayış kızdı,7 kule,zımba ve daha neler neler...Biz bunlarla büyüdük