Bombom–337

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Bombom–337
Oynayan var mı çok merak ettim oynamayan varsa mutlaka denesin facebooktan da oynanıyor indirebiliyorsun da

size bir sorum olacak günde 5 saat oynama ile 15 günde 600 mb harcar mı

- - - Eklendi - - -

5 saat 3–4 de olabilir

MrExpert

MrExpert

Üye
Facebook oyunları çok kota yiyor azizim.

Haluk.

Haluk.

Üye
Bebek oyunu.

Haluk.

Haluk.

Üye
Sevenler icin bise diyemem

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bi şey yapmıycam bunu oynamak dışında 6 gb kota daha 15 i %90 ı dolmuş kotanın 600 mb yeter mi merak ettim

- - - Eklendi - - -

adını duyunca herkes öyle diyor ama kapıştıklarım genelde 14–17 arası yaştalar oyunu oynamadan bilemezsin

Haluk.

Haluk.

Üye
Hiç bi şey yapmıycam bunu oynamak dışında 6 gb kota daha 15 i %90 ı dolmuş kotanın 600 mb yeter mi merak ettim

- - - Eklendi - - -

adını duyunca herkes öyle diyor ama kapıştıklarım genelde 14–17 arası yaştalar oyunu oynamadan bilemezsin

Oynadım acar acmazda kapattim.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Yaş aralığı önemli değil, önemli olan kafasının içindeki taşıdığı saksıyı kullanıyor mu, kullanmıyor mu... Zevk ve renkler tartışılmaz. Kardeşim oynuyor arasıra bende eşlik ediyorum fena değil.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
en iyi internet oyunu legend bence

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yaş aralığı önemli değil, önemli olan kafasının içindeki taşıdığı saksıyı kullanıyor mu, kullanmıyor mu... Zevk ve renkler tartışılmaz. Kardeşim oynuyor arasıra bende eşlik ediyorum fena değil.

savaşma stili ve grafikleri dışında aynı metin 2 gibi

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

konu ya nokta koyan yorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
0MG90

0MG90

Üye
S22 İyilik Tanrılarında oynuyorum ben ayrıca çocuk oyunu değil büyüklerde oynuyor.

Morpheuz

Morpheuz

Üye
Ben S4-Karanlıklar Adasında oynuyorum ve oyunu çok seviyorum. Arkadaşın dediği gibi yaş farketmez büyüklerde oynayabiliyor. Bu benim şuan ki çarım :
29. Seviye Bombom çavuşu
+8 ilahi fırtına
+8 hiphopçu abi
+6 küçük şeytan
Artistlik yapmak gibi olmasın sırt çantasında +12 Bumerang var :D

Üst Alt