Bomba patladı!!!Karim Benzema Real Madrid'de!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bomba patladı!!!Karim Benzema Real Madrid'de!!!
Aman tanrım BENZEMA!

İspanyol basını, Real Madrid kulübünün bir büyük transfere daha imzasını attığını duyurdu. Los Galacticos'un Fransa'nın Olympique Lyon takımından forvet oyuncusu Karim Benzema'yı transfer ettiği ileri sürüldü.
Real Madrid kulübü başkanı Florentino Perez'in bir radyoya yaptığı açıklamada, bugün veya yarın yeni bir transfer olacak'' demesinin ardından yeni transferin Benzema olduğunu savunan İspanyol basını, Fransız kulübüne 35 milyon Avro bonservis bedeli ödeneceğini belirtti. İlk olarak Valencia'dan David Villa'yı almak için girişimde bulunan Real Madrid, Valencia'nın bu futbolcuyu satmak istememesinden dolayı sonuç alamamıştı. 21 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Benzema, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Kaka, Cristiano Ronaldo ve Albiol'dan sonra 4. transferi olacak.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
'Benzema'z kimse Real'e!

Durmak bilmiyor, doymak bilmiyor !.. Real Madrid, dünyayı sarsan Kaka ve Cristiano Ronaldo transferlerinin ardından bu kez de Lyon'un yıldızı Karim Benzema'yı 35 milyon Euro ödemeyi kabul edip renklerine kattı !..

Lyon transferi resmen doğrularken tüm tarafların kesin anlaşmayı sağladığı açıklandı. 21 yaşındaki Fransız forvet, Albiol ile birlikte Real Madrid'in bu sezonki 4. transferi oldu.

Offf müthiş bir yetenek daha..Real MADRİD artık şampiyonluğu bırakın Şampiyonlar ligini kaldırmaz ise bu kadroyla artık ne denirse densin...İddaa da artık üst seceneği çok az olacak kesin.:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ben de play station ı düşünüyorum.Seneye takımım Madrid :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende Chelsea yi boşuyorum Madrid e geçiyorum.

Pes 2010 u merakla bekliyorum valla.

:ehe:ehe:ehe

Cynical

Cynical

Üye
Bunlar utanmadan daha bir de Ribery'i alırlar. Barcelona'nın 3 kupalı sezonu baya içlerine oturmuş zavallıların. :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu madrid define mi buldu. Bu ne ya. Adamlar gözü kapalı para saçıyor.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Real iyice kendini kayıp etti.

SucX

SucX

Üye
Demekki david villayı almak için sırf para yetmiyormuş benzemayı almışlar
Hayırlı olsun

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
güzel transfer ama bu kadro gene iş yapmaz görürsünüz

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bence birşey yapamaz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
PES 2010'u hiç beklemeyin.Alın bir Fifa 2005,Career Mode'de 3.Galacticos harekatı yaparsınız.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...