Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

gs3 te çalıştıra bilen başka varmı arkadaşlar..?

Wonderda kasarmi zaten apkyi indiremiyorum.su zippyshareleri bi uploadlaya bileniz. :/ ama kanimca w kasmaz bu oyunu o kadarda abartmayin yahu

Yani bilmiyorum bencede kasmaz çünkü yüklediğim tüm oyunları kasmadan oynadım şimdiye kadar ama apk sorunu var sanırım tabletimde bile indiremedim datayı.

"Electronic Arts" her zamanki gibi oynu iyi optimize edememiş. ilerki sürümlerde düzelir heralde. Baksanıza s3 de kasıyorsa bizim yapacak bişeyimiz yok.

Tepkiler: seytan_avcisi
s2 de uyumsuzluk sorunu var diyor arkadaşlar ...apkyı burdan indirdim????

Arkadaşlar yeni apk denedim W'de uyumsuzluk vermedi fakat 1960 mb data istiyor :/ bunu inene kadar sabah olur :d neyse en azından çalışıyor sanırım

"Electronic Arts" her zamanki gibi oynu iyi optimize edememiş. ilerki sürümlerde düzelir heralde. Baksanıza s3 de kasıyorsa bizim yapacak bişeyimiz yok.

aynen güncel sürümleri beklicez artık bü sürümde büyük olasılıkla sorun var..:/

Yani bilmiyorum bencede kasmaz çünkü yüklediğim tüm oyunları kasmadan oynadım şimdiye kadar ama apk sorunu var sanırım tabletimde bile indiremedim datayı.

aynen su ana kadar hic bir oyun donmadi.o yuzden most wanteddende umutluyum ama dedigin gibi apk sorunu var.bence iki gune yeni apkler gelir

furcin

Üye
artes i701 de markette uyumlu diyo inşallah kasmaz ama sd dosya lazım wifiden çekiyorum sd dosyalarını hiçbir ea oyununu çekiyorum nedense gpu mali 400

Ya ama bu hafıza sorunundan bıktım artık 1960 mb yer istiyor tel hafızası zaten 1,70 gb ne yapacağım şimdi ben

Konu Sahibi
Arkada$lar birazdan sd dosyayi ekleyecegim:yeni apk yi de ekleyecegim

SD'yi dört gözle bekliyorum sırf onun için herşeyi sildim olmadı yinede

beklediğim oyundu Teşekkürler adreno 205 de çalışır umarım

bnde duzgun calisan bir apk buldum fakat cok yer istiyor :/ ea bizim gbileride dusunmeli :/ neyse...