Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

başka bi apk ve başka bi sd ile çalışır muhtemelen nfs hp oyununda da aynı sorunu yaşamıştım

Jaunus

Üye
hocam çalışan apk hangisi

Tabiki baştan söyliyim bende çalışan sizde çalışmayabilir sonra boşu boşuna ne diye bize 2 gb indirttirdin deyipte saydırmayın

burdaki sd ile aynı ama bi de apk ile indirip deneyeceğim bakalım ama bi 2gb ile 500 mb bir değil yav sıkıyor adamı

laa manyak oyun la aspalt 7yanında 2d oyun gıbı kalıyor

bejum3

Üye
arkadaslar konu icersinde paylastigim apk calisiyor kasma falanda yok. apk kurup data dosyasini wifi araciligiyla indirin
kullandigim tlf galaxy s2

ufuk256

Üye
5 dkya kadar bendeki apkyı upload ediyorum bide onu deneyin ama sd dosyasını ayrıca indirin derim.2gb indirmek kolay değil ama en azından fiber interneti olanlar denerse..
Kardesim çok çok sağol. Arkadaşlar siyah ekran sorunu olanlar bu sd yi yükleyip wifidan çeksinler sd dosyasını sorunsuz oynuyorum şu anda

Jaunus

Üye
Kardesim çok çok sağol. Arkadaşlar siyah ekran sorunu olanlar bu sd yi yükleyip wifidan çeksinler sd dosyasını sorunsuz oynuyorum şu anda

Oh be nihayet valla çok sevindimİyice tadını çıkarın oyunun.Bu apknın sorunsuz olduğuna adım gibi emindim çünkü 150mBit internetim olduğu için elimde birçok apk vardı ve tek tek denemiştim

- - - Eklendi - - -

karde$ merak etme konuya ekledim
Arkadaşım benim linki ilk sayfaya eklermisin siyah ekran sorunu olanlarda artık sıkıntı olmayacak...

sd dosyalarını attım ama çalışmadı oyun yanlış yere mi attım acaba
this application is not authorized for use on your bunu diyor

Konu Sahibi
arkadaslar siyah ekrani hatasi alanlarYeni apk konuya ekliyorum

Jaunus

Üye
Birazdan size 10 numara bir güzellik yapıcam az bekleyin acayip hoşunuza gidecek bekleyin.....

Konu Sahibi
Linki versene

- - - Eklendi - - -

Linki versene