Remember Me
Üye
uc browser bir web tarayıcısıdır...Dostum nasıl düzelttigini yazabilirmisin acaba
- - - Eklendi - - -
birde uc browsr acaba ne?
uc browser bir web tarayıcısıdır...Dostum nasıl düzelttigini yazabilirmisin acaba
- - - Eklendi - - -
birde uc browsr acaba ne?
Kardeş oldu vallahi çok sağol. Ama ben SD kart değil dahili hafızada yaptım bu dediklerini ve oldu. Olmayanlar bu arkadaşın dediğini dahili hafıza içinde yapsın olur. Oyun LG Optimus 4X HD de çok akıcı bilginize.android data klasorune gidelim ve su isimde bir klasor olusturalım com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasor icerigine bir sey atmıyoruz oyle bırakıyoruz demıssınız ıcıne bırsey atmıcaksak neden acıyoruz klasoru anlamadım
Optimus Blackte çalışıyormu deneyen varmı pek zannetmiyorum ama...

xperia neo v dede açılıyor kardaşOyunun grafikleri tıpkı asphalt7nin ilk çıktığı gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz
- - - Eklendi - - -
oyun şimdilik sadece SGS2 de oynanıyor biliginize..Ee S2 kullanmak bir ayrıcalıktır
main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb' zipten boyle bi dosya cikicak bunu sdcard icinde gameloft klasörü var bu klasörün icindede games diye bi klasör var bunun icindede boyle bi klasör var GloftM4HM bunun icine atın zipten cikan dosyayıarkadaşlar ben a.p.k yı kurdum fakat indirmiyor dosyaları.obb dosyalarını indirdim denilen şekilde attım ama bir türlü olmuyor sürekli en baştaki resimde atıyor.Birisi en başından düzeli bir şekilde anlatabilirmi bana.
lg 4x p880 telefonumda gayet guzel calisiyor cok tesekkurler

cok tskr ederim emegine sağlık