Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Psikotrex

Üye
Arkadaşlar ben oyunu LG Optimus 4x HD ye yükledim burda yazanlar gibi ama oyuna girerken atıyor. Neden olabilir ? Oyun bu telefonda çalışmıyor mu ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben oyunu LG Optimus 4x HD ye yükledim burda yazanlar gibi ama oyuna girerken atıyor. Neden olabilir ? Oyun bu telefonda çalışmıyor mu ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Psikotrex

Üye
android data klasorune gidelim ve su isimde bir klasor olusturalım com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasor icerigine bir sey atmıyoruz oyle bırakıyoruz demıssınız ıcıne bırsey atmıcaksak neden acıyoruz klasoru anlamadım
Kardeş oldu vallahi çok sağol. Ama ben SD kart değil dahili hafızada yaptım bu dediklerini ve oldu. Olmayanlar bu arkadaşın dediğini dahili hafıza içinde yapsın olur. Oyun LG Optimus 4X HD de çok akıcı bilginize.

bilginona

Üye
Optimus Blackte çalışıyormu deneyen varmı pek zannetmiyorum ama...

Optimus Black'te oyunu bitirdim ben. Kasma, atma, donma vs. kesinlikle yok. Daha önce de yazdım nasıl yaptığımı. Aslında ilave ya da farklı hiçbir şey yapmadım. Normal data dosyalarını attım, apk'yi kurdum ve oyuna girdim. Wi-fi ya da 3G'yi devre dışı da bırakmadım. Bende çalışıyor ama başkasında neden çalışmıyor? İlginç :hmmm

djdeycan

djdeycan

Üye
arkadaşım apk ile wifi dan sd dosyalar çekilmiyor ve dosyayı 1 gb indirdim ağ hatası dedi kaldı diğer linklerdede yükleme yok bana apk yükleyip wifi ile dosyayı nasıl çektiğini sölermisn apk yı yüklediğimde içine giriyorum ve atıyor wifi dan nasıl çekicez sd dosyasını ?

nokiae6

Üye
Oyunu satın alınca co-op yada multiplayer modu var mı ?

scandall20

Üye
hocam bende calısmadı yaa apk yı kurdum ilk resim gelyo doluyo ama tak kapanyo.sd datatı indirip tele attım yine denedim aynı sekilde yine kapanyo.wifi ile de indiremedim neden kaynaklanyo bu acaba.telim galaxy wonder cm9 beta 3 romu yüklü

PolyPad7208

PolyPad7208

Üye
grafik detayları dahada güzel olmuş çok iyi bence mc3 grafiklerine göre canlı renkler

suffer455

Üye
Oyunun grafikleri tıpkı asphalt7nin ilk çıktığı gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

oyun şimdilik sadece SGS2 de oynanıyor biliginize..Ee S2 kullanmak bir ayrıcalıktır
xperia neo v dede açılıyor kardaş ;)

malatyalı_44

Üye
xperia mini çalışıyor

Xanymore

Xanymore

Üye
Bunu sıkıştırıp 1 gb ye kadar dusuremezmıyız ve de poy pad c504 çalıştırırmı

legonidas

legonidas

Üye
arkadaşlar ben a.p.k yı kurdum fakat indirmiyor dosyaları.obb dosyalarını indirdim denilen şekilde attım ama bir türlü olmuyor sürekli en baştaki resimde atıyor.Birisi en başından düzeli bir şekilde anlatabilirmi bana.

54greenmiles

Üye
cok tskr ederim emegine sağlık

ceyhun302

Üye
Xperia arc s de açılırmı arkadşlar ona göre indircem

- - - Eklendi - - -

Xperia arc s de açılırmı arkadşlar ona göre indircem

custave

custave

Üye
arkadaşlar ben a.p.k yı kurdum fakat indirmiyor dosyaları.obb dosyalarını indirdim denilen şekilde attım ama bir türlü olmuyor sürekli en baştaki resimde atıyor.Birisi en başından düzeli bir şekilde anlatabilirmi bana.
main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb' zipten boyle bi dosya cikicak bunu sdcard icinde gameloft klasörü var bu klasörün icindede games diye bi klasör var bunun icindede boyle bi klasör var GloftM4HM bunun icine atın zipten cikan dosyayı

gerillaxil

Üye
Arkadaslar Galaxy S3 te kasiyordu bu oyun guncelleme ile duzelttiler mi bu sorunu acaba

ismail863

Üye
lg 4x p880 telefonumda gayet guzel calisiyor cok tesekkurler

nasmami

Üye
arkadaslar s3 kesin cözüm
apk yi kurun
androidin içinde degilde gameloft adlı klasörün içinde mc4 var, içine obb den cıkan 64 dosyayı kopyalayın hemen acılıyor

ceyhun302

Üye
Xperia arc s de oynayabilirmiyim?

Üst Alt