mikaila
Üye
rica ederim,
yanlışım varsa düzeltin...
Estağfurullah.yanlış sende değil yanlış oyunu sömürdükten sonra sadece kendini düşünenlerde.
rica ederim,
yanlışım varsa düzeltin...
Merhaba;
Oyunu kuramayan arkadaslar icin anlatıyorum. 3 gun ugrasıyordum sonunda yabancı bir sitede buldugum seyi ihtimal vermesem de denedim ve oyunu kurdum. Indirmis oldugunuz apk ve sd dosyalarını masaustune alalım. apk dosyasını tabletimize atalım. sd dosyasına simdilik dokunmayalım. Muteakiben atmıs oldugumuz apk dosyasını kuralım ve oyunu acmaya calısalım. Baslangıc ekranı geldiginde ekrandan cıkalım. Daha sonra masaustunde bulunan sd dosyamızın icine girelim files klasoru cıkacak onun icine de girelim 64 adet icerik cıkacak. hepsini secelim (ctrl a + ctrcl c) tabletimizin Gameloft/Games/GloftM4HM dizininin icine 64 adet olan icerigi kopyalayalım. Kopyalama tamamlanınca tabletimizde bulunan android data klasorune gidelim ve su isimde bir klasor olusturalım com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasor icerigine bir sey atmıyoruz oyle bırakıyoruz. Muteakiben tabletinizde bulunan mc4 logosuna tıklayıp oyuna baslayabilirsiniz. Notaha ilk bolumu bile oynamadan kurulumu paylasmak istedim. Cunku cok aradım bi cozumunu bulamastım. Sanıyorum ki isinize yarayacak bu bilgi. Saygı ve selamlarımla. İyi geceler. Android data dosyası sd kart bolumunde olanlar da buna gore uyarlasınlar..

android data klasorune gidelim ve su isimde bir klasor olusturalım com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasor icerigine bir sey atmıyoruz oyle bırakıyoruz demıssınız ıcıne bırsey atmıcaksak neden acıyoruz klasoru anlamadım
kurmus oldugunuz apk dosyasını sistemden kaldırın sistem icinde onceki kuruluma ait kalıntılar varsa silin ve tablet yahut telefonu yeniden baslatın. ardından apk'yı yeniden kurun. ben de aynı sorunla karsılastım bu sekilde cozdum. kurulum icin modern combat 4 logosunun ekranda gorunmesi lazım. aksi halde acılmıyor maalesef. apk'da bir sorun olusma ihtimaline karsı yeniden download edebilirsiniz apk dosyasını.APK 'yı telefona indirdim ve yükledim oyunu 10 saniye içinde yükledi ve AÇ dediğimde giriş ekranı açılıyor sonrasında otomatik kapanıyor. ne yapmam lazım?
S3 deki kasma sorununa çözüm var mı?

Ya bisey isticem çok mu şey isterim bilmiyorum ama data_1 dosyaları felan var ya onlar 400 mb felan benim tabletim nedense öyle büyük dosyaları atamıyor (çözümü bilen varsa söyleyebilir mi galaxy tab 10.1 P7500)o data_1 felan o dosyaları parçalayıp upload edebilirmisiniz acaba çünkü çok istiyorum bu oyunu gta vice city gibi oyunların da büyük dosyaları atmıyor![]()
hertürlü ieyi denedim olmuyor malesef.....
benim de ihtimal vermedigim sey bu idi ama bu sekilde oyunu calıstırdım. deneyin goreceksiniz.
- - - Eklendi - - -
kurmus oldugunuz apk dosyasını sistemden kaldırın sistem icinde onceki kuruluma ait kalıntılar varsa silin ve tablet yahut telefonu yeniden baslatın. ardından apk'yı yeniden kurun. ben de aynı sorunla karsılastım bu sekilde cozdum. kurulum icin modern combat 4 logosunun ekranda gorunmesi lazım. aksi halde acılmıyor maalesef. apk'da bir sorun olusma ihtimaline karsı yeniden download edebilirsiniz apk dosyasını.
- - - Eklendi - - -
sanırsam bu sorunu bir guncelleme ile cozecekler simdilik herhangi bir gelisme yok maalesef.
- - - Eklendi - - -
realheartless oyunu kurdugunuza sevindim. sanırsam bir tek size yardımcı olabildim
- - - Eklendi - - -
tum dosyayı rar arsivine cevirip tablete attıktan sonra tabletin icerisinde rar'dan cıkarmayı deneyebilir misiniz? sanırsam gecici cozum olacaktır. ntfs/fat 32 dosya olayına cok benzemis sorununuz.
- - - Eklendi - - -
bir de benim gosterdigim sekilde deneyebilir misiniz?

Ya affınıza sığınarak ben pek anlamam bu pc işlerinden dosya zaten rar değil mi ? Ben tablette x-plore kullanarak atmaya çalışıyorum
- - - Eklendi - - -
digibum hocam ben şöyle anladım dosyaya ters tıklıyoruz sonra arşivle yapıyoruz o arşivi alıp tablete atıyoruz sonra tabletten çıkarıyoruz böyle yapıyorum şuan
- - - Eklendi - - -
töbe töbe ya Dosyaları attım data_3 de CRC hatası verdi niye ya![]()
Crc bozuk dosya hatası ilgili dosyayı yeniden yuklerken yahut arsivlerken bir hata olusmus olabilir. Isterseniz p.m.'e msn adresinizi atın elimden geldigince yardımcı olayım.

arkadaşlar bu oyunu galaxy note 2de deneyen varmı . kasma flan oluyormu. almayı düşünüyorum da önerirmisiniz oyun konusunda iyi mi ? oyun performansı iphne 5le aynı mı yoksa daha mı üstün ?
- - - Eklendi - - -
adroidciler nerdesiniz ya klavyeyi mi yuttunuz abi cevaplayabilecek biri yok mu sorumu. ?![]()
![]()
cevap için teşekkürler kardeşim saolasınNote 2 iphone 5 i her turlu ezer gecer hicbir oyunda kasma olmaz kasma olursa demekki oyun hatalidir ama note 2 nin bir oyunu kastirmasi imkansiz

Optimus Blackte çalışıyormu deneyen varmı pek zannetmiyorum ama...
atabilen varsa söylesinindirmede uc browser kullandın mıben apk yi mobilden indirdim. Ama apk yi not defterinde açıyorbunun nedeni ve çözüm yolunu bilen yardımcı olursa çok makbule geçer
![]()

indirmede uc browser kullandın mı![]()
Evet kardeşim cevap için saol ben buldum sebebini ;-)