Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

volverine_007

Üye
slm beyler bende çalışmadı check lisanse diyor başkada bişi demiyo:D:Dobb ye attım obb yi çıkarıp dataya attım gene olmadı illa root yaptıracak yavv zorla:D:Dbaşka apk de yok heralde raştırdım bulamadım yda ben yanlış yapıyomdur bilen varsa başka bi çözümü yada apk varsa paylaşabilirmi acaba cihazım rootsuz polypad 7200 tablet kullanıyom :D:D

taylan08

Üye
xperia sola da çalışıyor

gokhanyk

Üye
Galaxy S2 JB 4.1.2 de arada kasıyor.

emreilbasar78

Üye
Polypad 7208 hd de açar mı 1.5 ghz çift çekirdekli işlemci 1gb ram 400 mali gpu

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Oyunu indirdim eksiksiz ama ne tablet var ne telefon :gul:

wargnerm

Üye
Vodafone smar tab10 da sorunsuz harika oynaniyor.Tesekkurler.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Xperia Neo v 0 kasma :)

wargnerm

Üye
Arkadaslar 3. Gorevde her yer kapkaranlik oyun hatasi mi gorev mi oyle anlayamadim baska ras gelen oldu mu bu soruna

furkan3894

Üye
Bendede aynı oldu radardan bir kaç adam bulup öldürdüm ama geçemedim canım sıkıldı oynamıyom.Buyuk ihtimal oyun hatası beta sürümü olduğu için ama teldede problem olabilir

1987Kalemi

Üye
teşekkürler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Konu içeriği güncellendi,
Yeni sürümü eklendi,
Sd dosyalar en kısa zamanda eklenecektir,
İyi Oyunlar...

ozakin70

ozakin70

Üye
Bunun 3 ü mükemmeldi 4 daha güzel olmuş 3ü wonder da sorunsuz oynuyorum şu 4 ünde stabili çıksın yukleriz paylaşım için Sağol :D

yakup_

Üye
ya zipyyshareden 1. parti indirdim linkler kaldirilmis yeni linkler eski indirdigim 1. partla uyumlu olurmu

hades9865

Üye
sagol

ANIL

ANIL

Admin
Yeni sürüm sd dosyası için bu linki kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Remember Me
ozakin70

ozakin70

Üye

telde MC 3 yüklü MC 4 dördü yüklemeye çalışıyorum yüklemiyor dosyaları inceledikten sonra tekrar açılıyor ve tekrar dosya kontrolü ve bütün dosyalar tmm diyip tekrar reset atıyor ne yapmalıyım MC3 yüklü olduğundan mı 4 ü kabul etmiyor:hmmm

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
telde MC 3 yüklü MC 4 dördü yüklemeye çalışıyorum yüklemiyor dosyaları inceledikten sonra tekrar açılıyor ve tekrar dosya kontrolü ve bütün dosyalar tmm diyip tekrar reset atıyor ne yapmalıyım MC3 yüklü olduğundan mı 4 ü kabul etmiyor:hmmm
sd dosyayi indirdiniz mi ?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Samsung Galaxy S3 Mini'de kasmalar yaşıyorum.

hakan_710

hakan_710

Üye
eski sd dosyaları çalışmıyor mu yeniden mi indirmek gerek?

Üst Alt