offline apk yi mi denediz mi?
belki ondan kaynaklı da olabilir,yakında resmi sürüm çıktığında konuya eklerim,Denemediğim APK kalmadı ne yazık ki olmuyor. Cihaz rootlu ve başka bir rom kurulu acaba o mu sıkıntı oldu bilmiyorum..
belki ondan kaynaklı da olabilir,yakında resmi sürüm çıktığında konuya eklerim,
yani resmi sürümü beklemelisin...
hadi bakalım,inşallah açılırAPK dosyasını pc ye indirip cihazın ana dizinine gönderdim. Uygulamayı en sonunda yükledim. Şimdi dosyalarını indiriyorum. Bakalım çalışacak mı..

hadi bakalım,inşallah açılır![]()
Oyundan bir kaç resim birazdan atacağım.
oyunda zerre kadar kasma takılma yok.Oyun çalıştı. Gerçekten muazzam oyun olmuş. Gameloft işi biliyor. Grafikler pc yi aratmıyor.Oyundan bir kaç resim birazdan atacağım.
oyunda zerre kadar kasma takılma yok.
- - - Eklendi - - -
Oyundan kareler

abi kasıyor xperia neo v deağır oynatıyor daha doğrusu çok fazla takılma oluyor oynamaktan soğdum.
oyunun çalıştığını sevindim,gta vice city de oynarsın inşallah![]()
sağolasın.
oyunda kasma yok fakat ilk açılır iken çok bekliyor.Bunu da beta sürume veriyor ve mükemmel grafikli oyunu zevkle wonderımda de oynuyorum 
galaxy wonderda oyuna girdim ama mission1 diyo yukleniyo sonra oyundan atiyo sebeb nedirr ics 4.0 cm9 alpha 3 kullaniyorum
samsung galaxy w açmadı :c
haklısın kardeş,yenisi çıkana kadar bekleyeceksiniz...Ben konuya açıklık getireyim.oyunu sızdıran ve /veya kıran arkadaş kendi telefonu olan s2 için kırmıştır.Dolayısı ile bu oyun en mükemmel şekilde s2 de oynanmaktadır.Diğer telefonlarda port edilmiştir hali ile kararlı bir sürüm değildir.Oyunun orjinali 2 haftaya kadar çıkacak o zaman sorun olmayacaktır.Birçok arkadaş karanlık mağara gibi bir yerden bahsediyor ama s2 ben böyle bir yerle karşılaşmadım