Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
offline apk yi mi denediz mi?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Denemediğim APK kalmadı ne yazık ki olmuyor. Cihaz rootlu ve başka bir rom kurulu acaba o mu sıkıntı oldu bilmiyorum..
belki ondan kaynaklı da olabilir,yakında resmi sürüm çıktığında konuya eklerim,
yani resmi sürümü beklemelisin...

WebStyle

WebStyle

Üye
belki ondan kaynaklı da olabilir,yakında resmi sürüm çıktığında konuya eklerim,
yani resmi sürümü beklemelisin...

APK dosyasını pc ye indirip cihazın ana dizinine gönderdim. Uygulamayı en sonunda yükledim. Şimdi dosyalarını indiriyorum. Bakalım çalışacak mı..

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
APK dosyasını pc ye indirip cihazın ana dizinine gönderdim. Uygulamayı en sonunda yükledim. Şimdi dosyalarını indiriyorum. Bakalım çalışacak mı..
hadi bakalım,inşallah açılır :)

saruman_me

saruman_me

Üye
yapmadığğım kulanmadığım apk kalmadı hiç biride onex + da çalışmadı ..

WebStyle

WebStyle

Üye
hadi bakalım,inşallah açılır :)

Oyun çalıştı. Gerçekten muazzam oyun olmuş. Gameloft işi biliyor. Grafikler pc yi aratmıyor. :) Oyundan bir kaç resim birazdan atacağım. :D oyunda zerre kadar kasma takılma yok.

- - - Eklendi - - -

Oyundan kareler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Oyun çalıştı. Gerçekten muazzam oyun olmuş. Gameloft işi biliyor. Grafikler pc yi aratmıyor. :) Oyundan bir kaç resim birazdan atacağım. :D oyunda zerre kadar kasma takılma yok.

- - - Eklendi - - -

Oyundan kareler

oyunun çalıştığını sevindim,gta vice city de oynarsın inşallah :oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
m.talha

m.talha

Üye
ben de yukledim fakat oyun açılıyor resim geliyor ancak yuvarlak dönüp duruyor.normal de bu gibi durumlarda sd tam olarak doğru yerde değildir.ben o obb uzantılı dosyayı rar yapıp içindekileri filesin içine attm acaba filesin içine direk değilde main.com...diye başlayan klasorlemi atacağım bi yardımcı olun ...

- - - Eklendi - - -

tamamdr beyler halletim yardımınıza gerek kalmadı yinede sağolun. :D oyunda kasma yok fakat ilk açılır iken çok bekliyor.Bunu da beta sürume veriyor ve mükemmel grafikli oyunu zevkle wonderımda de oynuyorum :)

osmanayman

osmanayman

Üye
Oyunda bir tek sinematikler eksik... Bu da senaryodan ziyade sıka sıka ilerlediğimiz bir oyun kılıyor bu oyunu... Onlarda olsa 4-5gb yi bulurmuş herhalde... Diğer Modern Combatlara nazaran çok çok daha iyi olmuş... Grafikler başarılı bir oyun motorunun izlerini taşıyor...

panpalar

panpalar

Üye
samsung galaxy w açmadı :c

tayfun5453

tayfun5453

Üye
galaxy wonderda oyuna girdim ama mission1 diyo yukleniyo sonra oyundan atiyo sebeb nedirr ics 4.0 cm9 alpha 3 kullaniyorum

m.talha

m.talha

Üye
galaxy wonderda oyuna girdim ama mission1 diyo yukleniyo sonra oyundan atiyo sebeb nedirr ics 4.0 cm9 alpha 3 kullaniyorum

kardeş kullandığın rom dan olabilir mi? bi araştır istersen.
ben stock rom kullanıyorum ve oyun gerçekten telefonun sınırlarını zorluyor.

- - - Eklendi - - -

samsung galaxy w açmadı :c

kardeş uygulamayı mı hiç açmadı yoksa oyun ici bir takım problemlerden mi şikayetçisin?

cemal1970

Üye
beyler galaxy note açtım herşey güzel de youtubede s2 veya s3 te videolarını izliyorum bu grafiklerin aynısını göremiyorum neden oluyor böle oysa s2 ile aynı herşeyi sadece frekas farkı war yani grafik dediğim şu oyunun ilk açılışında adamın arkasından kıvılcımlar felan yukarı doğru gidiyor ama ben note de bunları göremiyorum Nfs most wantedde böle oldu yollar parlıyodu felan ben gene note de göremiyodum öyle neden acaba..

Jaunus

Üye
Ben konuya açıklık getireyim.oyunu sızdıran ve /veya kıran arkadaş kendi telefonu olan s2 için kırmıştır.Dolayısı ile bu oyun en mükemmel şekilde s2 de oynanmaktadır.Diğer telefonlarda port edilmiştir hali ile kararlı bir sürüm değildir.Oyunun orjinali 2 haftaya kadar çıkacak o zaman sorun olmayacaktır.Birçok arkadaş karanlık mağara gibi bir yerden bahsediyor ama s2 ben böyle bir yerle karşılaşmadım

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cemal1970

Üye
bende karşılaşmadım karanlık mağaralara ama işte grafikler de sıkıntılı biraz bekleyim tam çıkana kadar görürüz belki dediğin gibidir port olayından dır ..

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Ben konuya açıklık getireyim.oyunu sızdıran ve /veya kıran arkadaş kendi telefonu olan s2 için kırmıştır.Dolayısı ile bu oyun en mükemmel şekilde s2 de oynanmaktadır.Diğer telefonlarda port edilmiştir hali ile kararlı bir sürüm değildir.Oyunun orjinali 2 haftaya kadar çıkacak o zaman sorun olmayacaktır.Birçok arkadaş karanlık mağara gibi bir yerden bahsediyor ama s2 ben böyle bir yerle karşılaşmadım
haklısın kardeş,yenisi çıkana kadar bekleyeceksiniz...

cemal1970

Üye
galaxy note da chainfire 3d kurup deneyen oldumu hiç birde multiplayer girmiyor connect lost veriyo sürekli :) android resmi çıkmadığı için galiba serverler açılmadı..

Üst Alt