cukuleaks
Üye
Buna gerek yok. Offline versiyonuda var (rootsuzlar için ) . Türkçe anlatımlı paylaştım ama yaklaşık 6 saattir onayda hala onaylanmadı.Oyunu az önce bitirdim.Buradaki anlatımlarda atlanan 2 şey var. 1.si oyunu açmaya çalıştığınızda hala lisans kontrolü yapmaya çalışırki bunu lucky patcher ile aşarsınız. 2.si Oyun tam başlarken ekrandan atar bunuda titanium backup programı ile çözmeniz gerekir.
Rootsuzuda var ben sd dosyalarıyla beraber açtım konu onayda.root yoksa oynamayayağız yani
arkada$lar merak etmeyin bugün türkçe talimatlari ve sd dosyalari ekleyecegim,birde bu oyun beta a$amasindadir söylemeden geçmeyeyim!Apkmania da şöyle bir talimat var napıcam acaba
- Install APK
- Download cache file and extract 'main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb' file to 'sdcard/gameloft/games/GloftM4HM/' folder
- Launch the game offline (No need internet connection @ 1st run)
karde$ bugün rootsuz apk ve anlatimlari payla$acagim!bu offline apk yükledim açılırken buy game falan diyor
atmanin sebebi daha beta a$amasinda oldugu için!Note 2 sd dosyasını yuklemeden çıkıyor. Yorumlara baktığım kadarıyla kimsede oyunu acamamis zaten. Oyunun genelinde problem var galiba.
adam hakli beylerOyunu az önce bitirdim.Buradaki anlatımlarda atlanan 2 şey var. 1.si oyunu açmaya çalıştığınızda hala lisans kontrolü yapmaya çalışırki bunu lucky patcher ile aşarsınız. 2.si Oyun tam başlarken ekrandan atar bunuda titanium backup programı ile çözmeniz gerekir.
rica ederimTeşekkürler
merak etme karde$ bugün rootsuz olani ekleyecegimroot yoksa oynamayayağız yani
rica ederimTeşekkürler
afferim karde$im,nasil yaptim?oldu arkadaşlar galaxy wonder da hiç kasmıyor
afferim karde$im,nasil yaptin?oldu arkadaşlar galaxy wonder da hiç kasmıyor
At gibi ugras 8 saat 10 saat onceden konuyu ac hemde turkce anlatimli sd dosyali gel konuyu kapa. Adalet...
Ben101 sana laf çatmıyorum yanlış anlama
bence %100 haklısınız destekliyorum.ben bu forumda asla ve asla konu açmam.Bugüne kadar açtığım konular aldığım teşekkürler kendini moderatör zanneden birisi yüzünden silindi.O yüzden asla konu açmıyorum.Buradan da hiçbir şey indirmiyorum tamamen yabancı forumlardan indiriyorum.Buradaki yöneticilerin tek birinin bile emeğe saygısı olmadığını 2005den beri üye olduğum bu sitede defalarca gördüm.
En son bundan 1 ay önce bir konu açmıştım bende sizin gibi saatlerce uğraştım.Ve hiçkimsenin anlatamadığı şekilde kesin çözüm ile anlattım ama konuyu açmadılar.yani daha doğrusu x şahıs konumu kapattırdı.Neyse ben kendi adıma bir daha konu açmıyorum emeğime yazık gerek yok yani...
Ben son 1 aydır boyle bi yargiya variyorum . Ozelliklede 2 gunden beri resmen dengesiz karar veriliyor...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Diğer konu kapatıldığı için buraya atıyorum.Buradaki titaniumbackup dosyasını sdcardda(telefonun kendi hafızası) bulunan titaniumbackup klasörünün içine atın (yoksa kendiniz titaniumbackup diye bir klasör açın).Titanium backup programını açın.Üstte yedekleme/geri yükleme sekmesine gelin.Orada oyunu bulun sadece bir kere tıklayın.geri yükleye ve sadece veriye(data) basın evet diyin.hepsi bu kadar sonra oyuna internetsiz takılmasız beklemesiz anında girin...Oyun samsung dışında şimdiye kadar çalışanını duymadım okumadımda.
Bu arada APKmania dahil bu oyunu oynamanın yöntemini yanlış anlatıyor.Benim anlattığım yöntem kesin çözümdür ve ilk girişte bile internet istemez
afferim karde$im,nasil yaptim?
- - - Eklendi - - -
afferim karde$im,nasil yaptin?
En son bundan 1 ay önce bir konu açmıştım bende sizin gibi saatlerce uğraştım.Ve hiçkimsenin anlatamadığı şekilde kesin çözüm ile anlattım ama konuyu açmadılar.yani daha doğrusu x şahıs konumu kapattırdı.Neyse ben kendi adıma bir daha konu açmıyorum emeğime yazık gerek yok yani...
Yeter be başlarim symbian a hiç oyun yok android e geçiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?