burakkeklik2010
Üye
2. bölümdeyken lisans kontrolü istemeye başladı.3 saattir uğraşıyorum bu sorunududa aştım şu an offline olarak oynuyorum hiçbir sorun yok.4.bölüme kadar ilerledim ama gerçekten kurulum şimdilik bayağı meşakkatli
Nasıl yaptın soyle bizde o şekil kuralım .
Rica ederim...Teşekkürler
sağol kardeşsd ler ne zaman yüklenir acaba eline sağlık bu arada
Rica ederim kardeşimKardesim eline saglik ben yukledim sd sinide wifiden cektim biraz kaama yapiyo ama olsun eline saglik. Bu arada ace 2 benim tel aciliyo indirebilorsiniz
Sende sağol kardeşimcok sagol kardesim
Evet bu betadırBu Pre Alfa Version değilmi ?
rica ederim,htc one x+ da çalışmadı dosyayı indirmiyor.. teşekküler yinede..
Rica ederim...Teşekkürlerama mc3 te sd dosyasını pc ye indirip yerine koyuyorum ama oyun yeniden sd indiriyor bunun nedeni nedir acaba bilen var mı
Bunun açıklamasını yaptığım bir konu var hala onaylanmadı.Apkmania da şöyle bir talimat var napıcam acaba
- Install APK
- Download cache file and extract 'main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb' file to 'sdcard/gameloft/games/GloftM4HM/' folder
- Launch the game offline (No need internet connection @ 1st run)
Bende bu yüzden yeni konu paylaştım ama hala onaylamadılar. Beklemede kalın ben yeni konu paylaştım.Note 2 sd dosyasını yuklemeden çıkıyor. Yorumlara baktığım kadarıyla kimsede oyunu acamamis zaten. Oyunun genelinde problem var galiba.
Türkçe anlatımlı olarak konu paylaştım ama onaylanmadı hala .arkadaslar burda birkac anlatim var nasil yuklenicegine dair bende birazdan denicem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende bu yüzden yeni konu paylaştım ama hala onaylamadılar. Beklemede kalın ben yeni konu paylaştım.
- - - Eklendi - - -
Türkçe anlatımlı olarak konu paylaştım ama onaylanmadı hala .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?