Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

oyun için teşekkür ederim inşallah son sürümdür bluestacks ile oynuyacam

Hata verdi

Lisans Kontrolü Yapıyor Sonra Oyundan Atıyor Sonra Oyuna Tekrar Girince En Baştan Başlıyor.

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
oyun için teşekkür ederim inşallah son sürümdür bluestacks ile oynuyacam

Hata verdi

Lisans Kontrolü Yapıyor Sonra Oyundan Atıyor Sonra Oyuna Tekrar Girince En Baştan Başlıyor.
hocam sen ne yaptın bluestack ta açılır mı ya bilgisayarı bozarsın
lisansı bir defalığına internet üzerinden çalıştırdın mı?

hocam sadece apk linkini güncellermisin? cok acil lazim calisan tek apk senin verdigin ama link gidik :S

hocam sen ne yaptın bluestack ta açılır mı ya bilgisayarı bozarsın
lisansı bir defalığına internet üzerinden çalıştırdın mı?
hayır bozulmuyor bilgisayar sorunsuz 300 spartalı oynuyorum pc üzerinden konuyu güncellermisin bu arada

bende ingilizce hani türkçeydi

Krdesim gozunuzu seveyim su apknin linkini bi yenileyin lutfen ya sd yi wifiden cekicem o da sadece bu apk kdan oluomus lutfen yenileyin

kfahaa

Üye
Yeni versiyon çıktı

Hortlattınız konuyu sızı tebrik ediyorum

Slm benim tel s3 oyunu bir türlü yükleyemedim adım adım ne yapacağımı anlatır mısınız kaç defa anlatılanları yaptım ama oyundan atıyor yardım bekliyorum lütfen...

Tepkiler: Jan

Jan

Üye
Kardeş öncelikle son sürüm apk dosyasını bulman lazım . Sonra oyunu indir. Google dan nasıl yüklenir resimli anlatım yaz. Çıkan sonuca göre yüklemeni yap. Yalnız wifi gerekiyor bu aşamada çünkü oyunu açarken internet bağlantısı gerekiyor ve wifi olması lazım . Yüklersin ve açıp oynarsın bu kadar.

habbuj

Üye
Teşekkürler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fb li

Üye
ilk partı çıkarırken data 1 files broken yazıyor

beyler benim android surumu 4.1.1 kasarmı onu sorucaktın general
mobile e-tab 10

Turnayı gözünden vurmussun vallahı sağolasın kardesım

telefonum lg g2 oyunu yükledim oyun durduruldu napmalıyım?

Part 1 ve Apk linki ölü yenileyebilirmisiniz..?