Invoke
Üye
Ne patlatçam ya... Uyarı sistemi forumda mevcut değil. Ayağınızı denk alın. Ban yediğiniz gün özelden mesaj gelir ama mesajı ban açıldıktan sonra okursunuz...
AboooNe patlatçam ya... Uyarı sistemi forumda mevcut değil. Ayağınızı denk alın. Ban yediğiniz gün özelden mesaj gelir ama mesajı ban açıldıktan sonra okursunuz...
önemli olan buranın ceza puanı değil Üstad, İlahi divânın ceza puanıElalem koskoca Osmanlı'ya oğlancı der ama ceza puanı verilir mi bilinmez...
Üstad'tan inciler...önemli olan buranın ceza puanı değil Üstad, İlahi divânın ceza puanı
Bu arada ceza puanı bildirimi ile çalışmalar yapılıyor sanırım..
Üstad'tan inciler...
Dübürümden vurdun beni Dünür
Abi gülecek halim yoktu yemin ederim kahkaha attım görünce yaDübürümden vurdun beni Dünür
Bu günlerde seni güldürmek bana şeref verir :kalpligöz:Abi gülecek halim yoktu yemin ederim kahkaha attım görünce ya
Allah da seni güldürsün
Hoş buldum by linuxHoş geldin tekrardan Ahmet Abi
Kedi canını yirim senin hay maşallahBu günlerde seni güldürmek bana şeref verir :kalpligöz:
Fiziğim düzgün değil silikon da yok ona göre ye yaniKedi canını yirim senin hay maşallah
Hacı ben silkon satıyorum, lazımsa yollayayım bir koliFiziğim düzgün değil silikon da yok ona göre ye yani
Şeffaf olsunHacı ben silkon satıyorum, lazımsa yollayayım bir koli
Şeffaf olsun
Hacı ben silkon satıyorum, lazımsa yollayayım bir koli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?