okankayci
Üye
-
Konu Sahibi
-
e6 için hazıra yakın en kısa zamanda dıger cıhazlar içinde hazır olur atarım o zamanyolla bana denıycem
teşekkürler ikonla ilgili bi durum degıl pekIcon destegi ariyorsan destek veririm
tuh ama merak ile gekliyorum tahmini ne zaman olurteşekkürler ikonla ilgili bi durum degıl pek
ygs lys okul o yuzden bos zaman nadır oluyo yakın bı zaman olcak gıbı degıl sanırım ama elımden geldıgınce cabuk yapmaya calısıyorum e6yı bitirdim fakat programın full surumunu bulamadıgım ıcın betasına yaptım ama bı farkı yok full surumle bı kac sey dısında yanı e6 bıttı dıger cıhazlar bıraz daha karısık onlarıda kısa zamanda bıtırmeye calısıcmtuh ama merak ile gekliyorum tahmini ne zaman olur
bu ios 8 kilit ekranı gıbı olucak planladıgım gıbı olursatuh ama merak ile gekliyorum tahmini ne zaman olur
ios 8 laucher yapabilirmisin
[MMMOOO] Number Lock v1.02(1) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA - MaxiCeps60v5 e uyar mi
arkadaslar harika bi editleme yapıyorum ios 8 tarzı bi kilit ekranı olucak fakat sınava hazırlandıgım için zaman alabılır dayanamadım konu açtım e6 için yaptım (bi kaç düzenleme kaldı) şimdi diğer cihazlara hazırlıyıcm test için yardımınıza ihtiyacım var
bi aksilik cıkmasa :
- pil göstergesi dikey ve %li olarak edıtlenıcek
- pass keyboard ios 8 gibi yapılcak
- arka planlar degıstırılıck ve ios 8 arka planları eklenıcek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
malesef o zaman desteklemıyor telefonunyükledim fakat açılmıyor uygulama
uğrasıyorum fakat cıhaz olmadıgından deneme sorun oluyorGelişme var mı?
şifreli olana ara verdım ama dıgerı hazır bı kac degısıklık kaldıson durum ne bir gelişme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?