arkadaşım herkez görüpte istediği oyunu indirsin diye yaptık
gene ama modemi aç kapa aç kapa bitti pilim adeta yaws
D:
6600 v1 de calısırmı? + kalıtelı oyunlarmı yoksa basıtmı?
--------------- Ekleme ---------------
+ yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh bende ıyı bısı yapmıssın sandım yaw bukadar kucuk ve cok prolar ıcın rapıd kulklanılırmı be
ınsafsız her bırı ııcn 15dk kım beklıcek hepsını toplayıp rapıde verınsene be ben bunları nasıl ındırım be bısı yapceksenız duzgun yapın be![]()

arkadaşım hepsi güzel oyunlarda 1 tanesini indirdikten sonra diyerlerini indiremiyorum....şöyle bir yazı çıkıyor rapidi tıklayınca (You have reached the download limit for free-users. Would you like more?) yardımcı olrsan sevinirim. emeğine sağlık kolay gelsin arkadaşım

arkadaşım herkez görüpte istediği oyunu indirsin diye yaptık
linkler bitmis be yoksa koyma kardesim oraya
--------------- Ekleme ---------------
modemi kapat diosunda int cafe de nasi yapacaz bunu kendi pc olsa bu oyunlarla ugrasmam zaten pc oyunu oynarim
vbag 1.20 emülatörünü yükledim i yazdım aktif olmasına rağmen oyuna grdikten 30 sn sonra tkrar ''please purchase to support us and get latest updates!we provide lifetime uprades for vbag visit our website atLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'' yazısı gelio 1.12 de de i girmeme rağmen aynı yazıo gelio .telim 7610 s60 v3 olanı denedim onda da dosya bozuk dio.9-10 gba oyun indirdim ama hiç birini 5 dk bile oynayamadım.yardımcı olursanırz sevinirim .şimdiden teşekkürler........