Bölüm önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm önerisi
Daha önceden kültür sanat bölümünde röportajlar önerim vardı.. Fakat sonra röportajların magazin tanımına çok daha uygun olduğu için açacağım o tarz konuları haber bölümünün altında bulunan Maxi Magazinde paylaşmam konusunda uzlaşıya varmıştık.. Bu sebeptendir ki bu bölümü görev alanımda görmek istiyorum :)

Maxi Magazin

===========================
Diğer bir önerimde Mizaha alt başlık olarak Komik Taklitlerin açılmasıydı ve bu konuda zamana bırakalım diyerek uzlaşıya varmıştık.. Ben sevdiğim hoşuma giden tüm parodyleri mizaha ara ara paylaşıyorum. Şuan 1 sayfayı geçmiştir.. Ki güzel taklitler oldukça paylaşacağım.
Şimdi; Eğer Komik Taklitler isminde bir kategori olacaksa ona, henüz böyle kalsın deniliyorsa taklitlerden ötürü sevdiğim bölüm olan mizahtada görev almak istiyorum..
Mizah - Eğlence - Fıkra

Bu iki bölüm üzerinde emeğim zamanla artacaktır, komik taklit, Röportaj ve magazin haberleri olarak..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tamamdır fevzi maximagazin bölüm yetkisi verildi, kontrol sende kolay gelsin ve ellerine sağlık :)

Komedi içinde hep beraber konuşalım kararlaştıralım burda herkesin görüşü önemlidir ve ona göre karar verilir.

Yönetimde uygun görüyorsa MaxiKomedi başlığı olarak Mizah - Eğlence - Fıkra bölümüne alt kategori şeklinde oluşturabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Abi magazin için teşekkürler :)
Bölüm adı MaxiKomedi olarakta hoş durmuş olabilir (;
Evet arkadaşlar sizlerinde düşüncelerini almadan önce bahsi geçen öneriyi açıklayayım;

Mizah eğlence fıkra bölümünde ismine uygun olarak karikatürler, komik fıkralar, nadirde olsa gırgıriye videolar paylaşılıyordu.. Ancak bunların dışında birde ünlülerin veya bir filmin, video klibin taklidide yapılıyor bunlara orjinal adı ile parody deniliyor.. Biz bu taklit videoları ayıralım diyoruz.. Çünkü gerçekten kategorisel olarak bakıldığında fıkra karikatürden çok farklı bir formata sahipler.. Hatta günümüzde bu iş baya profesyonel bir hal aldı.. Olay bu :)

---------------Ekleme-----------------

Mesela iPhone 5'i, iMac'i tiye aldıkları bu videolara bakın.. Lady Gaga'nın vesairenin tiye alındığın bu videolara bakın... =)

[video=youtube;XNBP18nrRdw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XNBP18nrRdw#t=0s[/video]

[video=youtube;qsU9tz3d3OY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qsU9tz3d3OY#t=0s[/video]

[video=youtube;EaW6IiWKHAk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EaW6IiWKHAk#t=1s[/video]

Şimdi birde mizahta paylaşılmış diğer konulara bakın. Sizcede bunlar apayrı şeyler değiller mi :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu kadar ayrıntıya girilmesine gerek yok bence. Mizah bölümünde paylaşılabilir bu videolar.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:locked2: :oke: Tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt