bolt programında problem yaşayan üyelerimiz içeri !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ekremdin

Ekremdin

Üye
çin e71 var tüm bolt ayarlari yapili sadece videoyu indiriyo o da tamamini değil lütfen yardim edin

gizemli63

gizemli63

Üye
5800 da çok kapsıyor!

alikapan123

Üye
çin iphonede nasıl girebilirim ayararı nasıl olcak bi yardım edermisin

efe85

Üye
Arkadaşlar Datou proğramını kurun hem vıdeo hem de müzikleri ekstra programa ihtiyaç duymadan izleyebilirsiniz.İngilizcedir...Kendı browserınde ses de video da yürütücüsü var video core player tipidir.Şidddddddddddddddddddddetle tavsiyem bu program...iyi forumlar

caliph01

Üye
Bolt 2.5 sürümünü indirdim.Telefonuma uygun bir sürüm ama açılışta takılıyor.Yani 'loading..' kısmında kalıyor sürekli.BUnu çözümü nedir lütfen yardımcı olun.

@hot

Üye
arkadaşım aynı sorun bende de oluyor loading derken takılıyor telefonum s5233w ne yapmalıyım ??? acil yardım

musa.075

Üye
Symbian kullanıcıları, cep telefonunuzdan boltbrowser.com adresine girin ve Symbian işletim sistemine uyumlu Bolt'u telefonunuza indirin.

samow123

Üye
internet not available check network services bu hata nekardeşim ne olur söylermisiniz

ibrahimcan_67

Üye
arkadaslar bolt kapandı artık kimse giremez

muratköse

Üye
Nasil kapandi nerdn kapandi ?

zansullu

Üye
bolt programında oluşabilecek hataların çözümlerini oluşturdum son sürümüne dair hata veya videolarla ilgili bir sıkıntınız varsa buraya yazın çözüm üretelim
:allalla:kafanıza takılan bir şey olursa açıklamaya çalışabiliriz buraya yazmanızı rica ediyorum

MERHABA Çin malı E 72 de bolt(Jar) kulandim sorun yoktu şimdi bolt programı tam açılmıyor ve işe yaramıyor neden. Saygılar,

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Bolt browser ekonomik sebeplerden dolayı kapanmıştır arkadaşlar..bilginize...iyi forumlar...

babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
bende monte var iki defa çalıştı dAHADA ÇALIŞMA DI YARDIM

yunus5055

yunus5055

Üye
... Bolt artık hizmet vermiyor ...

webci274

Üye
sitesine girmeye üşenmeyin. Orda yazıyor zaten.

TheCower

TheCower

Üye
Beyler, boltun serveri kapandı. Ama belki java edit yapabilecek olanlar serveri operaya göre editleyebilirse çalışabilir.

salih5811

Üye
5800 de hafıza kartı ve güvenlik kilidi nasıl ogrenilir yardımcı olurmusunuz

Metin MF

Metin MF

Üye
Beyler, boltun serveri kapandı. Ama belki java edit yapabilecek olanlar serveri operaya göre editleyebilirse çalışabilir.

Dostum çok zor bir iş çünkü opera serverinin nasıl bağlanacağı falan... L.class dosyasını büyük bir encode ile bolt'a yapabiliriz anca

sos_9

sos_9

Üye
blackberry 9300 nasıl kuruluyor ortam kartına attım olmadı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt