bolt programında problem yaşayan üyelerimiz içeri !!!

Sponsorlu Bağlantılar

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Kardeş bolt un bütün versiyonlarını denedim hiç birinde videoların sesi yok (N70)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
önemli olan kısım UYARI SESELERİ bölümü evet olacak açık olacak

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Tamamdir kardeş sağol çok teşekkür ederim. Uyarı seslerini açtım video ses verdi ;)

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
ne demek teşekkür etmen yeter butona tıkla

alperunal83

alperunal83

Üye
ben de n95 var you tube dan video açıyor ama facebookdan açarken flash player yükle diyor...yani açmıyor... ne yapayım...?

--------------- Ekleme ---------------

Sınırsız internet paketim var ordan giriyorum internete. Şimdi youtubede videolar açılıyor ama sesi çıkmıyor :S
telefon sessizde falan değil, bolt ta videonun altındaki +ses düğmesine basıp sonuna kadar açıyorum ama yine de videoların sesi yok. Ne yapabiliriz?

c: uyarım ayarlarını aç

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
facebookdan video izlenmiyor bu programda kardeş

kod_genc

Üye
ben indiremiyorum bağlantı kesiliyor daha bağlanmadan.sebebini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
videoları mı indiremiyosun programı mı video inerken bağlantı gidiyosa bağlantıyla alakalı bişi programı indiremiyosan site v2.11 var onu indir yükle sorun çıkartmaz telin 6630 ise 176x208 uzantılı olanda var onuda deneyebilirsin

tahacan21

Üye
kardeş benim videolar tam %100 olunca program kendini kapatıyor :(( bi fikrin var mı?? (w-t3 ))

burak ekiciler

Üye
merhaba
benim cin malı iphone j2000 modeli var boltu kurdum söylediginiz ayarlarıda yaptım video yüklemeye başlıyor ama %100 olunca telefon kapanıyor acaba ne yapmam gerekir video seyredebilmek için yada daha başka bir program varmı videoları calıştırabilecek

gkhn03

Üye
yaa bende s5233 var ama kurdugumda sanal klavye oluyo onu kaldırmak ıstıyorum sıtedekı yolları denedım olmadı yardım

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk

JayJayyy

Üye
önce preferences ten video ayarlarını yaparsanız açılır.

merwyn_

Üye
dostum boltu yükledim.....

internet not available.check network service.. diyor.
bu telefonun en son enson güccellemesinden önce giriyordu fakat artık girmiyor .....
şimdi wap wireless yada net uyarısı gelmeden bu uyarı geliyor :S
ne yapmam lazım ?

-alikan-

-alikan-

Üye
Dostum bende Nokia C6 var çok yeni 1 telefon. ama işletim sistemi OS 9.4 s60 rel5 n97 ile aynı. Şimdi sorun şu programın kurmak için gerekli olan sis formatını göremedim. linklerdeki jar larda download yazıyor sis gibi bişey yazmadığı için telefona attığımda yükleme dosyası olarak görmedi o yüzden yükleyemedim. bir yardım edersen sevinirim.

barış5555

Üye
ya arkadaşlar bende bolt programı var video oynatıyo ama çok ufak herşeyi denedim ama olmuyor yardım ederseniz sevinirim

abgar

Üye
arkadaşlar ben samsung 5650 kullanıyorum. telefona bolt browser kurmak istiyorum.ancak telefona program atmak hakkında hiç bilgim yok. anlatırsanız veya resimli anlatım olan bir link verirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

merker

Üye
sanal klavyeyi kaldırmak icin bolt browserin manifest dosyasını actım oraya o kodları yapıstırıp kaydettm yeniden yükledm yine klavye çıkıyo ne iştir anlamadım ::/

pole12

Üye
1 de indirse war yha 1 sey paylasıonu indirinceye kadar kafayı yiyoz yha düzgünce werin linki wermiceksende paylasma

Takipçi Satın Al

Üst Alt