bolt programında problem yaşayan üyelerimiz içeri !!!

Sponsorlu Bağlantılar

KETOS

KETOS

Üye
Skyfirede kırılna kadar

KETOS

KETOS

Üye
Bi zahmet ama conventer yoq site plss

--------------- Ekleme ---------------

Bolt nerde

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
Bi zahmet ama conventer yoq site plss

Bolt nerde

programın adı zipzag inndir.com a yönlediriyor indirip yüklesene bolt programı zaten sitede var

ungood20

ungood20

Üye
şuan ihtiyac değil ilgilenmen güzel test aracın coktur ;)

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş çook denedim yüklediğim telfon modelleri hatta çalıştırdığım modeller öyle diyiim:
e65
n95 8bg
e71
e72
samsung star
e60 ve daha bir sürüsü cep telefoncu olduğumuzdan deneme şansımız çok oluyo birde sorun aşamak istemiyorum müşterilere yüklüyorum çünki

ramazan_efem

Üye
ya kardesım ben bolt lıte ıle facden vıdeo acamıyorum yerdım lutfen preferences doysındada vıdeo settıng yokk bı yardım [email protected] ekle benı onlıne derdımı anlatım sana

frowell

frowell

Üye
Kardeşim komik olcak ama Mehmet abinin BOLT.jar ı indirince pc ye BOLT.download diye iniyor telefona yüklenmiyor ne yapmam gerek?

matela

matela

Üye
ben yükledim vidyolar acıyo dedigin gibi youtube metacafe acıyo ama facebook acmıyo bide teln95 vidyo agır olarak izleniyor yani ikidebir donuyo kaldıgı yerden devam ediyo

bora_akar

bora_akar

Üye
bolt u kurdum ama wlan ağını desteklemiyor sanırım hiç bi şekilde görmüyor ?

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Kardeş telefonum N70
bolt un son sürümü var.Daha önceki sürümlerde videoyu oynatıyordu ancak sesi çıkmıyordu, şimdi videoyu oynatmıyor. (video ayarlarını yaptım)
play e tıklaynca ingilizce olarak "bu videonun indirilmesi programı kapatabilir, devam edilsin mi? " gibi bir soru soruyor.Hayır dersem video açılmıyor öyle kalıyor, evet dersem telefon web e girip videoyu indiriyor real playerda oynatıyor..
Aslında böylesi daha iyi ama asıl sorun ViDEONUN iLK 1 BUÇUK DAKiKASINI OYNATIYOR GERISI YOK..
Videonun tamamını nasıl izlerm?

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
bolt u kurdum ama wlan ağını desteklemiyor sanırım hiç bi şekilde görmüyor ?

uygulama yon. Bolt un suit ayarlarına gir bağlantı ayarlarn farklı olablr

ben yükledim vidyolar acıyo dedigin gibi youtube metacafe acıyo ama facebook acmıyo bide teln95 vidyo agır olarak izleniyor yani ikidebir donuyo kaldıgı yerden devam ediyo

baglantı hızn yavasdr bnde wlanla 10 sn de 1 donuyo yrm sn durup dwm edio

Kardeş telefonum N70
bolt un son sürümü var.Daha önceki sürümlerde videoyu oynatıyordu ancak sesi çıkmıyordu, şimdi videoyu oynatmıyor. (video ayarlarını yaptım)
play e tıklaynca ingilizce olarak "bu videonun indirilmesi programı kapatabilir, devam edilsin mi? " gibi bir soru soruyor.Hayır dersem video açılmıyor öyle kalıyor, evet dersem telefon web e girip videoyu indiriyor real playerda oynatıyor..
Aslında böylesi daha iyi ama asıl sorun ViDEONUN iLK 1 BUÇUK DAKiKASINI OYNATIYOR GERISI YOK..
Videonun tamamını nasıl izlerm?

kardes programı sil yukle olmazsa format at yukle oda olmazsa adobe flash lite yukle tabi bunlardan evvel telefonunun internet yapılandırma ayarları yapılandırıldımı yani wlan olmadan cepten intrnete girebıliyor msun griyorsan bu işlemlerı yap yok giremıyosan once yapılandır bırde ayarları tam ve dogru yaptıgndan emin ol

JANIKO

JANIKO

Üye
cok tesekkur ederm kardes

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Sınırsız internet paketim var ordan giriyorum internete. Şimdi youtubede videolar açılıyor ama sesi çıkmıyor :S
telefon sessizde falan değil, bolt ta videonun altındaki +ses düğmesine basıp sonuna kadar açıyorum ama yine de videoların sesi yok. Ne yapabiliriz?

polatdemiralay

Üye
arkadaşlar n95 8gb telefonum var skyfire 1.5 i yükledim ama 1 temmuz 2010 dan itibaren ülkenizde kullanılmamaktadır diyor.Ne yapmam gerekiyor.şimdiden yardımlarınız için tşk ederim.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız internet paketim var ordan giriyorum internete. Şimdi youtubede videolar açılıyor ama sesi çıkmıyor :S
telefon sessizde falan değil, bolt ta videonun altındaki +ses düğmesine basıp sonuna kadar açıyorum ama yine de videoların sesi yok. Ne yapabiliriz?
Kardes alt versiyonlarını deniycen baska çare yok n73 de de olduydu 2.11 yuklemstm 2.02 1.70 1.62 1.60 versyonlari var
arkadaşlar n95 8gb telefonum var skyfire 1.5 i yükledim ama 1 temmuz 2010 dan itibaren ülkenizde kullanılmamaktadır diyor.Ne yapmam gerekiyor.şimdiden yardımlarınız için tşk ederim.
Skyfire ulkeden desteğini çekti kimse izleyemiyor sen bolt u dene

cok tesekkur ederm kardes

Rica edrm ne demek:oke:

JANIKO

JANIKO

Üye
ya msn warmı kards _?

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
    Konu Sahibi
yok msn bu programda ama sitede hatırladgm kadaryla boltla msn baslıklı birsey var die biliorm bi bak istersen

Takipçi Satın Al

Üst Alt