Skyfirede kırılna kadar

buldum http://www.maxicep.com/yararli-bilg...as-flas-flas-sis-to-jar-jar-to-sis-98100.html bu adresten jar dosyasını sise çevir istersenBi zahmet ama conventer yoq site plss
--------------- Ekleme ---------------
Bolt nerde
bolt u kurdum ama wlan ağını desteklemiyor sanırım hiç bi şekilde görmüyor ?
ben yükledim vidyolar acıyo dedigin gibi youtube metacafe acıyo ama facebook acmıyo bide teln95 vidyo agır olarak izleniyor yani ikidebir donuyo kaldıgı yerden devam ediyo
Kardeş telefonum N70
bolt un son sürümü var.Daha önceki sürümlerde videoyu oynatıyordu ancak sesi çıkmıyordu, şimdi videoyu oynatmıyor. (video ayarlarını yaptım)
play e tıklaynca ingilizce olarak "bu videonun indirilmesi programı kapatabilir, devam edilsin mi? " gibi bir soru soruyor.Hayır dersem video açılmıyor öyle kalıyor, evet dersem telefon web e girip videoyu indiriyor real playerda oynatıyor..
Aslında böylesi daha iyi ama asıl sorun ViDEONUN iLK 1 BUÇUK DAKiKASINI OYNATIYOR GERISI YOK..
Videonun tamamını nasıl izlerm?
Kardes alt versiyonlarını deniycen baska çare yok n73 de de olduydu 2.11 yuklemstm 2.02 1.70 1.62 1.60 versyonlari varSınırsız internet paketim var ordan giriyorum internete. Şimdi youtubede videolar açılıyor ama sesi çıkmıyor :S
telefon sessizde falan değil, bolt ta videonun altındaki +ses düğmesine basıp sonuna kadar açıyorum ama yine de videoların sesi yok. Ne yapabiliriz?
Skyfire ulkeden desteğini çekti kimse izleyemiyor sen bolt u denearkadaşlar n95 8gb telefonum var skyfire 1.5 i yükledim ama 1 temmuz 2010 dan itibaren ülkenizde kullanılmamaktadır diyor.Ne yapmam gerekiyor.şimdiden yardımlarınız için tşk ederim.
cok tesekkur ederm kardes