kardeş öncelikle paylaşım için teşekkürler. Ellerin dert görmesin. Fakat ben yüklemeyi yapamadım. Dosyayı sorunsuz indirdim falan açınca uzun bi süre bekledi, 1dk kadar falan sonra evet evet seçtim en son yüklenecek yeri seçiyorum sonra "yüklenemedi" diye hata verdi. Telefonum n95 ve ha*k yapılı...
-- EKLEME --
Bu konuda bi arkadaş güncel sürümun linkini vermiş onu indirdim sorunsuz kurdum.
Ilk izlenimlerim:
Artıları:
+ Gerçekten çok hızlı bir tarayıcı. Opera'nin yerini alabileceğini düşündüm o açıdan.
+ Video oynatması ayrı bi güzel. Youtube'de demedim video oynatıyor fakat tam ekran oluyor mu video onu merak ettim?
+ Belki de en önemlisi, hiç RAM tüketmiyo nerdeyse. 10mb i geçmiyo. Önceden Opera 10 da sürekli hafıza hatası alıyordum. Telefonum N95, bu programda ram'im 22den 15e falan düşüyo..
Eksileri:
- Java olduğu için yanlışlıkla NO tuşuna basınca kapanıyor, sevmiyorum.
- Türkçe dil desteği ve karakter desteği yok. Belki Türkçe sürümü vardır ama bulamadım. Varsa biri yardımcı olursa sevinirim. En önemli sorun bu bence, Türkçe ş,ı,ğ gibi karakterleri hiç göstermiyo, boşluk gösteriyo yerine... program dili Türkçe olmasa bile karakterleri desteklemeli kesinlikle! O yüzden Opera'nin yerini alamadı benim gözümde. Opera'yi da sevmiyorum ama mecbur
- Kısayol tuşları çok kullanışsız bence. Opera gibi işlevsel değil.
- Sürekli beş on dakikaya bir bağlantı seçmek istiyor, ayarlarında yok.
- En fazla 3sekme açabiliyorsunuz. Çok kötü bi özellik...
- Hata verip kapanınca geçmişi kaydetmiyor. Iki saattir neden bilmem durduk yere Bolt'u kullanırken telefon reset attı...
Şimdilik bu kadar...
Saygılar...