BOLT Browser v1.5 (Skyfire tarzında güzel bir web tarayıcısı)

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende ses gayet güzel çıkıyor

Carizma_22

Carizma_22

Üye
eline saglık teşekuler yutubeden videoda izledim bol 1.5 flaşvar yutubeden videolar izleniyor dah denemedim am deiniynce bakarız ..:D

--------------- Ekleme ---------------

ya rezillik insan bi flasplayer koyar içine hicbir i$imi görmüyo skyfire daha iyi

bolt 1.5 video izleenmiyo diyenlere cvp ayrıca skayfire daha iyise sen skyfireyi kulan oazman . . .

byciks

Üye
eline sağlık

frktrn

Üye
teşekkürler

tasalog

Üye
Teşekkürler kardeş. Denediğim siteler: Facebook, Youtube, dailymotion, izlesene Çalışanlar: Youtube ve Dailymotion Flash hatası verenler: Facebook, İzlesene

Sessiz moddayken ses gelmiyor videolardan. Genel moda aldığım zaman hiç bir sorun yok sesi alıyorum. Ama benim en çok çalıştırmasını istediğim facebook'u sadece skyfire çalıştırıyor oda bilindiği üzere artık ülkemizde çalışmıyor. Facebook videolarını açan bir web browser yapıldığında şu an ülkemizde açık ara liderliğe oturur. Mobile browserlar arasında.

adoş92

Üye
tmm ben diyim o zaman arkadaşlar bende dosya bozuk uyarısı verdi buna bi çözüm acil çok skıldm bu programı indirme derdnden yardımmmm!!!

Carizma_22

Carizma_22

Üye
tmm ben diyim o zaman arkadaşlar bende dosya bozuk uyarısı verdi buna bi çözüm acil çok skıldm bu programı indirme derdnden yardımmmm . . . Burdan indire bilirsin burdan indire bilirsin denenedidi 100% calışıyor

Teşekkürler kardeş. Denediğim siteler: Facebook, Youtube, dailymotion, izlesene Çalışanlar: Youtube ve Dailymotion Flash hatası verenler: Facebook, İzlesene

Sessiz moddayken ses gelmiyor videolardan. Genel moda aldığım zaman hiç bir sorun yok sesi alıyorum. Ama benim en çok çalıştırmasını istediğim facebook'u sadece skyfire çalıştırıyor oda bilindiği üzere artık ülkemizde çalışmıyor. Facebook videolarını açan bir web browser yapıldığında şu an ülkemizde açık ara liderliğe oturur. Mobile browserlar arasında. ...

Bana öle geliyoki bolt yapıcak bu iş skayfireyi yakılıyacak fecbookta ve diger sitelerdede video izleneblicek ama ensonun da oda skayfire gibi cekmez baglantısı ulkemizden işalah . . :oke:

spawn_22

spawn_22

Üye
beyler dosyanın uzandısı download iniyor dunuda bnim tel amıyor :SS

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
versiyonunu güncelledin mi kardeş bolt programı ile sıkıntılarınız varsa yardımcı olmak için açtığım konu

http://www.maxicep.com/symbian-destek/bolt-programinda-problem-yasayan-uyelerimiz-iceri-376006.html

yardımcı olabilirim belki

tmm ben diyim o zaman arkadaşlar bende dosya bozuk uyarısı verdi buna bi çözüm acil çok skıldm bu programı indirme derdnden yardımmmm . . . Burdan indire bilirsin burdan indire bilirsin denenedidi 100% calışıyor

Sessiz moddayken ses gelmiyor videolardan. Genel moda aldığım zaman hiç bir sorun yok sesi alıyorum. Ama benim en çok çalıştırmasını istediğim facebook'u sadece skyfire çalıştırıyor oda bilindiği üzere artık ülkemizde çalışmıyor. Facebook videolarını açan bir web browser yapıldığında şu an ülkemizde açık ara liderliğe oturur. Mobile browserlar arasında. ...

Bana öle geliyoki bolt yapıcak bu iş skayfireyi yakılıyacak fecbookta ve diger sitelerdede video izleneblicek ama ensonun da oda skayfire gibi cekmez baglantısı ulkemizden işalah . . :oke:

facebookda açması lazım açılıyor cep telefonunun mms internet ayarları yapılımı yani hattını taktığın zaman gelen mesaj varya internet ayarlarınız yapılandırılsın mı diyeo mesaja evet diye cevaplandırdığınızda veya operatörünüzün sitesinden telefon numaranıza gelen meseja evet derseniz tüm videoları çalıştırır programdan memnun kalırsınız.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/bolt-programinda-problem-yasayan-uyelerimiz-iceri-376006.html

bu adrese kafanıza takılan yapamadığınız şey olursa yazın yardımcı olabiliriz

tmm ben diyim o zaman arkadaşlar bende dosya bozuk uyarısı verdi buna bi çözüm acil çok skıldm bu programı indirme derdnden yardımmmm!!!

bu adresten indirin arkadaşlar problem çıkmaz

http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...browsing-experience-up-15-07-10-a-372562.html

son sürümü bu zaten değilse program update ediyor kendini

buze

Üye
eline sağlık

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
bencede

firat-27

firat-27

Üye
emeğine sağlık

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
2.11 indirin arklar

ihsan666

Üye
ha ha:ehe

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
neye güldün

dodge90

Üye
arkadaş öok sağol ellerin dert görmesin

resulemre89

resulemre89

Üye
emege saygı tesekkurler

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
kardeş öncelikle paylaşım için teşekkürler. Ellerin dert görmesin. Fakat ben yüklemeyi yapamadım. Dosyayı sorunsuz indirdim falan açınca uzun bi süre bekledi, 1dk kadar falan sonra evet evet seçtim en son yüklenecek yeri seçiyorum sonra "yüklenemedi" diye hata verdi. Telefonum n95 ve ha*k yapılı...

-- EKLEME --

Bu konuda bi arkadaş güncel sürümun linkini vermiş onu indirdim sorunsuz kurdum.

Ilk izlenimlerim:

Artıları:
+ Gerçekten çok hızlı bir tarayıcı. Opera'nin yerini alabileceğini düşündüm o açıdan.

+ Video oynatması ayrı bi güzel. Youtube'de demedim video oynatıyor fakat tam ekran oluyor mu video onu merak ettim?

+ Belki de en önemlisi, hiç RAM tüketmiyo nerdeyse. 10mb i geçmiyo. Önceden Opera 10 da sürekli hafıza hatası alıyordum. Telefonum N95, bu programda ram'im 22den 15e falan düşüyo..

Eksileri:
- Java olduğu için yanlışlıkla NO tuşuna basınca kapanıyor, sevmiyorum.

- Türkçe dil desteği ve karakter desteği yok. Belki Türkçe sürümü vardır ama bulamadım. Varsa biri yardımcı olursa sevinirim. En önemli sorun bu bence, Türkçe ş,ı,ğ gibi karakterleri hiç göstermiyo, boşluk gösteriyo yerine... program dili Türkçe olmasa bile karakterleri desteklemeli kesinlikle! O yüzden Opera'nin yerini alamadı benim gözümde. Opera'yi da sevmiyorum ama mecbur :(

- Kısayol tuşları çok kullanışsız bence. Opera gibi işlevsel değil.

- Sürekli beş on dakikaya bir bağlantı seçmek istiyor, ayarlarında yok.

- En fazla 3sekme açabiliyorsunuz. Çok kötü bi özellik...

- Hata verip kapanınca geçmişi kaydetmiyor. Iki saattir neden bilmem durduk yere Bolt'u kullanırken telefon reset attı...

Şimdilik bu kadar...
Saygılar...

gt3653

gt3653

Üye
ço ktşk eederim uzun zamandır bunu arıyordum tlfncular bile yapamamış çokkk saol :D

kaanfc

Üye
java destekli telefonlar için flas player görevi görmektedir mobil internnetten video seyredebilmenizi sağlar

süper bir web tarayıcısı

Üst Alt