Bodrum Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencileri Adü'yü Ziyaret Etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uraki

uraki

Üye
    Konu Sahibi
Bodrum Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencileri Adü'yü Ziyaret Etti
[h=2] Kız Teknik ve Meslek Lisesi'den sınavlarına hazırlanan 48 kişiliköğrenci grubu motivasyon amaçlı Adnan Üniversitesini (ADÜ) ziyaret etti.[/h] Kız Teknik ve Meslek Lisesi'den sınavlarına hazırlanan 48 kişilik öğrenci grubu motivasyon amaçlı Adnan Üniversitesini (ADÜ) ziyaret etti.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Zeki Saçar ve 3
okul öğretmeni ile birlikte 'a gelen öğrenciler, gezi programı çerçevesinde Meslek Yüksekokulu, Fen Edebiyat Fakültesi, Atatürk Kongre Merkezi ve MerkezKampüs alanını gezdi.

Özellikle okumakta oldukları Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi, Güzellik ve Saç Bakımı, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Programları ile ilgili Meslek Yüksekokulu bünyesindeki bölümler hakkında branş hocalarından ayrıntılı bilgi alan öğrenciler, atölyeleri ziyaret etti.

Fen Edebiyat Fakültesi bünyesindeki Zooloji Müzesi'ni gezen öğrenciler, daha sonra Atatürk Kongre Merkezi'nde ADÜ tanıtım filmini izledi.

ADÜ birimleri, kampüs ortamı, sosyal aktiviteleri ve öğrenci yaşamı gibi merak ettikleri konular hakkında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinden bilgi alan öğrenciler, Adnan Üniversitesi'ni tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ADÜ'den ayrıldı.
- AYDIN
KAYNAK :
 


spy ghost

spy ghost

Üye
ne diyelim fazla alakamız yok ama yinede teşekkür edelim emeğe saygı diyerek geçiyorum
 
greenmile

greenmile

Üye
her lise gezi düzenliyor üniversitelere :D
 
  • Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
haklısınız greenmile
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt