BMW X6 xDrive50i (Yemin ederim kanıma dokunuyor ağlıyorum bu arabayı yolda görünce)

Sponsorlu Bağlantılar

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
BMW X6 xDrive50i (Yemin ederim kanıma dokunuyor ağlıyorum bu arabayı yolda görünce)

Bişe söylemeye gerek var mı?

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmanz ve wertuy07

blackcastle

blackcastle

Üye
Adamlar yapmış. Biz Hala 98 model doğana 10 Bin tl para verelim. adamlar 98 bmw ye biniyorlar o fiyata.

mehmet2112

mehmet2112

Üye
en güzel araba sana ait olan arabadır değerini bilmek lazım!!!!!!!!!!!

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Bunun gibisi yok ama ya yok yok yok :(

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Facebook'ta BMW X6 ve diğerleri... isimli hayran sayfası açtım üye olursanız sevinirim.:oke:

İyi forumlar...:sn:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu arayı bir çok kez gördüm..Hatta bi keresinde Mersine giderken Otobanda gişelerin orda birlikte kalkış yaptık..Geçelim diye uğraştık ww jetta ile araba bir kalktı akıllara zarar..Zaten daha sonra da gözükmedi.:) Hep böle lüks arabaları kullananlar çirkin mi olacak yaw..İçindeki adama bakıyorum zoruma gidiyor..:P Bu araba çalışarak alınacak bir araba olamaz ya kesin bir üşkağıt vardır o işte bence..:) Biriktirerek çalışarak alınacak bir araba nasıl olur değil mi:)

Atakan

Atakan

Üye
Süper

Odysseus

Odysseus

Üye
DiaBLoS™;1400541' Alıntı:
Bu arayı bir çok kez gördüm..Hatta bi keresinde Mersine giderken Otobanda gişelerin orda birlikte kalkış yaptık..Geçelim diye uğraştık ww jetta ile araba bir kalktı akıllara zarar..Zaten daha sonra da gözükmedi.:) Hep böle lüks arabaları kullananlar çirkin mi olacak yaw..İçindeki adama bakıyorum zoruma gidiyor..:P Bu araba çalışarak alınacak bir araba olamaz ya kesin bir üşkağıt vardır o işte bence..:) Biriktirerek çalışarak alınacak bir araba nasıl olur değil mi:)

Katılıyorum :)

arslansem

arslansem

Üye
Nesin sen ya ne biçim bişeysin ya:coold:

wertuy07

wertuy07

Üye
ewet calısarak ancak türkiyede alınmaz vergiden dolayı devletimiz sağolsun.

--------------- Ekleme ---------------

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
izmir otobanında yanımızdan bir geçti pir geçti yani sadece egzozlarını görebildik ve biz 150km hız ile bmw 320i ile gidiyoduk onun kaç yaptıgını siz düşünün kafada 250km hız
çok süper bir araç yaa buna insanın ne araba ne jeep ne başak bişey diyesi geliyo bam başka bişey bu

ttgg

ttgg

Üye
bmw y yakışacak yeni bi jeep daha ... saolasın

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
arabanın arka tarfını biraz daha iyi yapabilirlerdi bence :I

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
evet arkası ii olmamış gerisi ii sen ferrari gör yada lamborghini onlar bunlar çok daha süper:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bence arkası süper olmuş klasik bir tasarım degil yakışmış

jackalx_06

jackalx_06

Üye
gerçekten muhteşem bir araç.:yuru

Esendağlı

Esendağlı

Üye
buda çok güzel ama...Favorim audi Q7

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu araba park halindeyken bir kalkıyorki,Turbo sesine hasta oldumm bee:)

hasan114

Üye
bunda ağlayacak birşey yok arkadaşım . bundan son derece kaliteli ve sürüş zevki mükemmel olan araçlar var. ayrıca bu cip sersi oldugu için hız yapman yeterinde mümkün değil. maximum 220.. ama bir bmw m serisi ile kıyaslarsan o zaman m serisinin daha mükemmel oldugunu görürsün.

Üst Alt