Bmw x4

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Bmw x4
[h=2]BMW X4 konseptini resmi olarak tanıttı.[/h]
Üretim versiyonunu tanıtan bir önizleme!
Almanya’nın en prestijli oto üreticilerinden BMW, yeni X4 konsept modelinin perdelerini resmi olarak kaldırdı. Şanghay Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan X4, “olağanüstü performans ve sürüş dinamiklerini” simgeleyen tasarımı ile büyük ağabeyi X6’nın izinde olduğunu vurguluyor.
Ön yüz, belirgin bir böbrek ön ızgara tarafından domine edilirken şık LED far tasarımları ile gündüz aydınlatma sistemine sahip. Model ayrıca yontulmuş bir kaputun yanı sıra mat siyah ya da krom aksanlara sahip geniş, büyük hava delikleri ile süslenmiş.
Arka tarafa doğru ilerlediğimizde yan profil, çok açık bir şekilde büyük ağabeyini andıran, gözalıcı bir tavan çizgisine ev sahipliği yapıyor. Araçta ayrıca kavisli çizgiler ve Long Beach Blue dışa zıt olarak plastik gövde kaplamalarına rastlıyoruz.
Ara uçta ise çift çıkışlı egzost sistemi, aracı sarmalayan LED arka farlar ve entegre gövde altı korumalarına sahip olan sıradışı bir arka tampon ile karşılaşıyoruz.

BMW firması yeni konsept modeline güç ve hayat vermek için hangi motoru uygun gördüğünü henüz açıklamamış olsa da üretim modelinin TwinPower Turbo 2.0 litrelik dört silindirli motoru ile 240 beygir ve 352 Nm tork sunması bekleniyor. TwinPower Turbo donanımlı 3.0 litrelik L6’da ihtimaller arasında; 300 beygir ve 406 Nm tork.
BMW X4 modeli Güney Carolina’da ki Spartanburg fabrikasında üretilecek. Aracın satışa sunulma tarihi ise önümüzdeki senenin ilk ayları olarak tahmin ediliyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
x6'nın yavrusu gibi olmuş hoş :)
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Ama bmw ve audi bence bu işi biliyor :ok2:
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


Üst Alt