BMW M5 e60 2007

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
BMW M5 e60 2007
BMW M5 by Currency Motor Cars (2007)
Beygir Gücü :507hp
Motor : Twin-turbo V10, 5000cc
Hızlanma : 0-62 mph , 0-100 kmh 4.7s.
Son Sürat : 240 mph, 250 kmh(sınırlandırılmış)Hız limiti olmayan ülkelerde aracın 300-320 km gördüğü oluyor.

Zefaret ayrıntılarda gizlidir derler ya arkadaşlar bu aracın ayrıntıları farları bence,farlar için ayrıca zaman harcadım ve bilgi buldum:

Dikkat çeken en büyük aşama gündüz farı işlevinin de yine angel eye halkalarında üretilmesi. Motor çalıştırıldığında gündüz farkedilmeyi sağlayabilecek kadar belirgin bir ışık üreten dört halka, farlar yakıldığında ise zayıflayarak park lambası haline dönüşüveriyor.

Bi-xenon sürüşe uyumlu farlar dışa doğru 15, içer doğru 8 derece dönerek virajlarda en iyi aydınlatmayı sağlıyor.

Statik viraj aydınlatması için ayrı bir free form reflektör ve halojen ampul kullanılmış. Bu far 40 km/s hızın altında, kısa far açıkken ve sinyal verilmesi durumunda aktif hale geliyor.

Kaşa benzeyen tasarımı ile köşe lambası olarak tasarlanan ve 7 yüksek güçlü LED'den oluşan lambada ilk 6 LED ileriye yayılan bir ışık dağıtırken 7. LED ise çubuğun içini aydınlatıyor.

Stop lambasında, 18 LED üstte iki yatay sıra halinde dizilerek sinyal ışığını üretmekte. Park lambası olarak 5 yüksek güçlü LED yatay sıralı çubukları aydınlatıyor. Stop lambalarında ise iki aşamalı ampuller kullanılmış.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Arka Farlar Çok Hoşuma Gitti:)...SaoL

Anıl Umut

Emekli Yönetici
tek kelime manyak bi araba

sercan_bjk

Üye
çok güzel bi araba paylaşım için saol

emirhann

Üye
çok güzelde.bu ledli farlar 2004 model e60ada oluyomu?

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
Emirhan eğer tanıdım emirhansan ne zaman N80 aldın eğer değilsen özür dilerim bu arada 2004 model e60'a olurmu bilmiyorum aynı kasa olduğu için büyük ihtimalle olacaktır diye düşünüyorum....

ClubbinZone

ClubbinZone

Üye
Bu Aractan Kullandım Siyahını Arabaya Bindiginiz An Dıreksiyon Ve Koltuk Oynamaya Baslıyo Yani Size Gore Ayarlıyo Ve Diger Hosuma Giden Kısmı Kapıyı Tam Kapatamadıgınız Zaman Bile Kendisi Kapatıyo. VAkkumlu ( Her Sey Bi Yana Yeni Toureng i Gorun Araba Kendı Kendını Park Ediyo ;) )

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
güzelmiş :oke:

fatal19ty

fatal19ty

Üye
kendi halinde süper bir araç izmirde gördüm sesi süper bi araba siyah ve lacivert bu arabaya çok yakışıyor tam baba arabsaı

schumici

schumici

Üye
abi bu otomobil değil bu ayrı bişey yaaa bakınca bile eriyorum ellerine sağlık
:)

-dj_ tolg@-

-dj_ tolg@-

Üye
süper araba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt