BMW, Bu Sene Gevşemeyecek..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
BMW, Bu Sene Gevşemeyecek..
BMW Sauber, şu anda Formula 1'de zirvedeki 3 takımın içinde olduğunu kanıtlamak adına bu senenin aracının gelişmelerinde sıkı bir şekilde zorlamaya devam edeceklerini söyledi.



Şu anda çalışmaları dondursalar dahi F1.08'in hızının neredeyse şampiyonadaki 3. takım yerini garanti etmiş gibi görünüyor olmasına rağmen Hinwil kökenli takım, bu sene gevşemeyi düşünmüyor.

Theissen: "Kesinlikle daha fazla zorluyoruz. Çünkü 3 numara olarak değil zirvedeki üç takımdan biri olarak görünmek istiyoruz."

"Aradaki farkı elimizden geldiğince küçük tutmak istiyoruz. Arkamızdaki farkı görmek istiyoruz, önümüzdeki değil"

McLaren ve Ferrari'nin bir hız avantajına sahip olduklarını kabul etmesine rağmen Mario Theissen, diğerlerinin herhangi bir sorununda bundan faydalanmaya yetecek kadar yakın bir konumda olduklarını düşünüyor.

Theissen: "Diğer iki aracın bizimkinden daha hızlı olduğu açık ve kalan yarışlarda da bunun değişmesini beklemiyorum. Mümkün olduğunda yakın kalmaya çalışacağız ve sonrasında yarışların neler getirdiğini göreceğiz. Herşey olabilir"

"Ama ben şimdiden bu seneden tatmin oldu. Eğer diğer iki takıma yakın kalabilirsek, gelecek sezon için iyi bir yerleşime sahip oluruz."

BMW Sauber'de belirsiz olan şey, gelecek sene ikinci pilotunun kim olacağı.
Theissen: "Bir karar için kendimizi geri çekeceğiz. Bu sezonun sonunda, gelecek sezon için ne yapmak istediğimizi böğreneceğiz"

Heidfeld'den ne yapmasını istediği sorulduğunda ise Theissen: "Normal formuna geri dönmesini, bunu yapmasını da bekliyorum (düşünüyorum)"
 


corchy

corchy

Üye
hadi bakalım
 
POWER

POWER

Üye
Mclaren ile Ferrari dışında teknolojisini çok da geliştiren yok ki. BMW geride hep...
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Cevap
20
Görüntüleme
614
DarkredBlue61
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
2
Görüntüleme
823
PALA.


Üst Alt