<div class='quotetop'>(zkz @ Nov 17 2005, 08:29 PM) [post=210748]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bmw bu isi biliyor
bende kesinlikle alcagaim bi tane benim istedigim 3.30ci beyaz
[/b][/quote]
arkadaşım sana katılıyorum 3.30 cı ama benimki mümkünse siyah olsun vede m packet işte benim arbam
almanların dünyada en iyi yaptığı iş yahudileri yapmak ve araba yapmak. birincisini bilmem ama arabalar konusunda muhteşemlerrrr. en beğendiğim modelll ah ahhh kaç bin euro bu? toyota satarsan alabilirmisin? veya takasa yanaşırlar mı
ewet bu model 3.30 la kıyaslanamaz bile çook manyak bir otomobil.(uçak desem yanlış olamz diilmi ) ancak bende <span style="color:#3366FF">sa</span>bancı yada <span style="color:#FF0000">koç</span> ailesinin fertlerinden biri olmadığım için 3.30 la yetinmek zorundayım
bu arabayi DTM de yada World touring car's da gorcekmiyiz acep bilen varmi? genelde hep M3 M5 oluyo ki onlarda deli otesi makinalar.... 6 serisini yaris bodykiti icinde gormek guzel olur
<div class='quotetop'>(evreNian @ Nov 29 2005, 02:40 AM) [post=217087]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ewet bu model 3.30 la kıyaslanamaz bile çook manyak bir otomobil.(uçak desem yanlış olamz diilmi ) ancak bende <span style="color:#3366FF">sa</span>bancı yada <span style="color:#FF0000">koç</span> ailesinin fertlerinden biri olmadığım için 3.30 la yetinmek zorundayım
[/b][/quote]