.BLZ Uzantılı NGAGE Oyunlarının Yüklenmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
.BLZ Uzantılı NGAGE Oyunlarının Yüklenmesi
.BLZ Uzantılı NGAGE Oyunlarının Yüklenmesi

N-gage oyunlarını 3650,3660,6600 gibi modellere kurabiliriz. Ama bu kurulum biraz zahmetli ve zordur.
Bu Kurulum için bize 4 şey gerekiyor.
1-) Bluetooth,datakablosu..vs
2-) N-gage oyunlarını telefonda yükleyebilmek için Blizinstapp programı
3-) Blz dosyasını mmc ye taşımak için dosya yönetici (fexplorer,SELEQ gibi)
4-) Sabır.

Şimdi Lafı Fazla uzatmadan kurulum safhasına geçelim.

ilk önce telefonumuzun mesajlar bölümüne giriyoruz. ve mesaj ayarlarından mmc kartı seçiyoruz. sonra blzinstaller programını mmc karta kuruyoruz. Ardından dosya yönetici olarak tabir edilen fexplorer veya seleq gibi programlardan birini de telefonumuza kuruyoruz.

Artık N-gage oyunu yukleyebiliriz.
maxicep.com dan indirdiğimiz N-gage zip dosyasını acıyoruz ve içinden cıkan blz uzantılı dosyayı telefonumuza yolluyoruz (bluetoothla) telefonumuza gelen mesajı açtıgımızda bilinmeyen dosya biçimi diyecek bu yüzden fazla uğraşmadan biraz önceki yükledigimiz dosya yöneticisi programını açıyoruz.
ve şu dizinlere giriyoruz.
C\system\mail\00001001_s\ bu rdan sonra 1,2,3,4,5,6... numaralı dosyalar cıkacak bu dosyalardan n-gage oyununuzu bulup dosya yoneticinizle cut yani kes diyoruz ve geri geliyoruz.
E\ klasörünün içine yapıştırıyoruz. yapıştırma biraz zaman alacagından telefon dondu gibisinden panik yapmanıza gerek yok yapıştırma işlemi bittiginde E\ nin kökdizininde blz uzantılı dosyayı genelde göreceksiniz eger göremiyorsanız ki maxicep.com forumunda başlıca sorunlardan biri de budur. telefonunuzu restart yapın restart nedir? diye soracak olan arkadaşların bu makaleyi sonuna kadar okumalarına gerek yok. neyse restart yaptık ve dosya yöneticisinden E\ kökdizinine tekrar baktık blz uzantılı dosya burada ise hemen fexplorer den çıkıp blzinstapp programını açıyoruz ve karşımıza biraz once e\ dizinine attıgımız oyun çıkıyor buradan seceneklerden install diyoruz ve yuklenmesini bekliyoruz. Yüklendikten sonrada restart yapıyoruz. Telefon açıldıgında oyun oynanabilmek için hazırdır. İyi Eğlenceler

Blz Uzantılı dosyayı e\nin içine attınız restart yapmanıza ragmen e\nin içinde yoksa e\ klasorundeki bir dosyanın içindedir. işte bize burada yukarda yazdıgımız 4.gerekli madde yani sabır gereiyor.Bu blz dosyasını e\nin içinde muhakkak bulmalısınız çunku boşuna hafıza kaplayacaktır. Bulduysanız tekrar cut deyip e\ ye gelip paste diyoruz bu kez genelde başarılı olur ama olmazsa tekrar tekrar denemek gerekiyor.

Ayrıca;
Yukarıda telefondan file manager ile yaptıgınız işlemi, PC den pc suite eşleşmesinden sonra aşağıdaki programla da direk yapabilirsiniz, bu program tıpkı cebe yüklediğiniz bir file manager gibi ( seleq ), fakat PC versionu olarak düşünebilirsiniz. Çekmek için tıklayınız, çalışması içinpc suite o an eşleşmiş olmalı lazım, unutmayınız .. Ayrıca pc suite eşleşmesi nasıl olacak sorununun cevabı yine yararlı dökümanalr bölümümüzde pc suite eşleştirilmesi makalesini okuyabilirsiniz.
Epocware File Manager yüklemek için tıklayın ..

Tüm NGAGE Oyunlarıı güncel olarak bulabileceginiz tek adres , tek link , MaxiCep.Com FArkı
http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=3231
 


psycho potter

Üye
dediginiz bütün herseyi uygulad1m ama oyunu blzinstapp de göremiyorum sizce nden olabilir
 
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
.blz uzantılı dosyayı, E sürücüsü ana klasörüne attıysanız, yani .blz uzantılı dosya direk e sürücünü içinde ise, görmesi gerekiyor ..

.blz uzantılı dosyanın direk e sürücüsünde bulundugundan eminseniz, telefonu bir kapatıp açın, bu sefer görünür, kolay gelsin..
 

zoom

Üye
birde negative şu
blzinstapp programını nereden bulabiliriz sitede yok
 
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Olmaz mı yaw :)

Ngage oyunları kategorisini biliyorsan, en üste bak bakalım ;;)

EN üste koydum herkes görsün diye ..
 

psycho potter

Üye
cok saol nega sanada bu yak1s1r
 

bendrakula

Üye
dostum benim n-gage imde bu oyunlar çalışmıyor ne yapmam gerekiyor....?
 

cuma13

Üye
yazmıssın nasıl kurulur nasıl çalıştırılır diye ama ngage oyunu blz uzantılı olmadıktan sonra hiç bir işe yaramıyo.
;;) bu sitede galiba blz uzantılı ngage oyunu yok. bir ngage oyununu nasıl blz uzantılı hale getirip telefona yükleriz. yada oyunun hazır blz uzantılı hallerini koysanız nasıl olur? :oke: tşkler
 

red

Üye
fifa 2004ü yükLedim ama .bLz uzantısı buLamadım içinde. nasıL yapıcaz bu bLz oLayını?
 
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
blz değilse, bölümde blz uzantılı olmayan oyunlarının yüklenmesi makalesini okuyun..
 

aeneis

Üye
arkadaslar tombraıderı acamıyorum
ayrıca bu pandemonıum da calısmıo galıba bu oyunlar acmak ıcın bu n-gage yamalarını mı yuklemek gerekıo
 
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
6670 de çoğu oyun zaten hiçbir türlü çalışmıyor diye biliyorum..
 

CLaSS

Üye
arkadaslar blz uzantılı oyunlar 6630 da yuklenır mı ?
 
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yüklenir de zaten çok az sayıda blz oyun var + 6630 çok çok az oyun destekliyor bildiğim kadarı ile ..

Nokia bölümünde başlık açarak sorabilirsiniz, tüm ngage oyunlarından çok azı çalışıyordu bildiğim kadarı ile ..
 

efeyor

Üye
Arkadaslar ufak bı soru,ekledıgımız blz uzantılı oyunları,nasıl kaldırıyoruz?
 

BeJeKe

Üye
bir file manager sayesinde sorunu halledebilirsin.blz uzantılı dosyaları bulup delete yap herşey çözülürrrrrrrrrrrrrrr
 

tunceroz

Üye
slm nega benim bir sorunum var yardımcı olursan sevinirim benim telefonum 6600 ama bu telefonlar 2 tane yani ayrı biri gri diğeri beyaz olanı benimkisi gri olanı ben telefonuma bir türlü blz oyunlarını yükleyemiyorum ve başka oyunlarda bbazılarını tabi bazılarıda biraz fazlaya neyse konumuza dönelim sitende gerçekten güzel oyunlar var ama ben bunlardan hiçbirinden yararlanamadım dosyayı indiriyorum fakat dosyayı açtığımda bir çoğunda blz yazmıyor ve ve ve yazanlarıda telime indirdim fakat oyunu yükleyemedim yinede sizin tarif ettiğiniz gibi yaptım ama yinede başarılı olamadım hatta telefoncuya gittim oda sizin gibi tarif etti ama ben bir türlü yükleyemedim lütfen bana yardımcı ol.hangi oyunları yüklerim telime 6600 grisine.bide konu dışı belki ama bundada yardımcı olursan sevinirim arayan kişilerin tam ekran resmi o programı indiriyorum açıyorum fakat telefon bir türlü kabul etmiyor hemen bu progra kapandı diyor arkadaşın telefonuna indirdim (onunki 6600 beyazından )onda çalışıyor.allah aşkına bana yardımcı olun delirecem yahuaynı telefonlar ama bizimki geri kalmış bir tel
 

yigiter

Üye
diger nokia modellerdede uygulanabilirmi??
 

forceslove

Üye
7610 da yüklenirmi acaba
 

woundedknee

Üye
blz uzantılı oyunları çalıştırmanın en stabil yolu!!!blizintapp adlı programı pc nizde unmakesis adlı programı kullanarak sis halinden dosyaları görebileceğiniz hale getirin,bende sx1 olduğu için data suite ile hafıza kartının kök dizinine attım programı yani sis dosyasını telefona kurmadan.küçük bi dosya olduğu için sadece 3 paçadan oluşuyor.2. aşama ise blz uzantılı oyunu yine e'nin kök dizinine atmak.veeee blizintapp programını açıp app'ye tıkladığımızda blz uzantılı dosyayı şeçeneklerden install yapmak.6600 da da denedim başarılı oldum :artı:
 


Üst Alt