Blusoleil (100 metre first class) yardım plizz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

narnia

Üye
    Konu Sahibi
Blusoleil (100 metre first class) yardım plizz
arkadaşlar ben blusoleil (100 metre first class) yükledim ancak cdsini kaybettikten sonra bilgisayara format atıldı o program bana lazım olan biri lütfen upload etsin ve bana göndersin lütfen yardım edin hayra geçersiniz walla

berkant10

berkant10

Üye
arkadaşım ben de var bluesoil in cd si de şu anda kafedeyim yarın upload edebilirim anca

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
dltd

Exalans

Exalans

Üye
burdan indir dostum

adrenalin043

Üye
birde ben deniyim teşekkürler bendede var aynı problem

acemiprof

Üye
tşk. bnm de ihtiyacım vardı. ve aynı zamanda bu bluetooth un mesafesini herhangi bir antenle daha geniş yapmak mümkünmüki ya ? aklıma çok takılıyoo. 2 km lik blutooth a da dünyanın parasını bayılmaktansa kendim yaparım diyorum.

acemiprof

Üye
exelans kardeş, benim bluetooth u verdiğin prog desteklemiyoo. bu arada daha önce yazdığım soruyla ilgili araştırmalarımı yaptım arkadaşlar. bluetooth mesafesini ve kablosuz ağ veri transfer alanını 5 - 6 km alana kadar arttırabilecek antenlerin piyasada var olduğunu veyahut bu gibi antenleri kendi kendimize de yapabileceğimizi öğrendim. kaynak siteleri :

kaynak olarak en çok yararlandığım adres burasıdır. sitedeki resimleri çok dikkatli incelerseniz eğer göreceksiniz ki kendi kendinize de wifi kablosuz bağlantı için anten yapabilirsiniz.
ek kaynakları da verebilirim.

pek yakında anteni de hazırlayıp resmini buraya koymayı düşünüyorum.

ycg35

ycg35

Üye
exelans kardeş, benim bluetooth u verdiğin prog desteklemiyoo. bu arada daha önce yazdığım soruyla ilgili araştırmalarımı yaptım arkadaşlar. bluetooth mesafesini ve kablosuz ağ veri transfer alanını 5 - 6 km alana kadar arttırabilecek antenlerin piyasada var olduğunu veyahut bu gibi antenleri kendi kendimize de yapabileceğimizi öğrendim. kaynak siteleri :

kaynak olarak en çok yararlandığım adres burasıdır. sitedeki resimleri çok dikkatli incelerseniz eğer göreceksiniz ki kendi kendinize de wifi kablosuz bağlantı için anten yapabilirsiniz.
ek kaynakları da verebilirim.

pek yakında anteni de hazırlayıp resmini buraya koymayı düşünüyorum.

biraz ilginç ama işe yarıcaksa banada yap :)

mrs.venom

Üye
yaa indirdim setup yok içinde pfsss yardmcı olsanız :(

acemiprof

Üye
bana da lazımdı. almış oldum tşkler. bende çalıştı. çalışmıyosa eğer bilgisayarım sağ tuş donanım aygıt yöneticisi kısmından yüklesinler. illaki setup şart değil... :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt