BLU’nun yeni düşük fiyatlı modeller Studio Energy 2 ve Energy X duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
BLU’nun yeni düşük fiyatlı modeller Studio Energy 2 ve Energy X duyuruldu
BLU’dan bataryaları ile dikkat çeken iki yeni bütçe dostu akıllı telefon geldi…



Akıllı telefon pazarında Samsung, Apple, Sony, HTC, LG gibi büyük firmaların yanı sıra çok daha düşük ölçekli üreticiler de yer alırken, son dönemde özellikle de Çin’den dünyaya açılan üreticilerin istilası göze çarpıyor.



Diğer taraftan ABD’de bir çok akıllı telefon üreticisi yer alırken, bunlardan bir tanesi de BLU Products olmakta ve firma, ABD ve Güney Amerika’da cihazlarını büyük oranda sunarken, şimdi de iki yeni bütçe dostu model ile karşımıza geldi.

Yeni cihazlar Studio Energy 2 ve Energy X olarak adlandırılmış ve cihazlar Amazon üzerinden satışa sunulmuş durumda. Fiyatlarına bakacak olursak eğer, Studio Energy 2 modeli $ olarak satışa sunulurken, diğer model Energy X ise 109$ fiyat etiketine sahip.

Studio Energy 2 akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. MediaTek’in 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MT6735 yonga setinden güç alan cihaz 1.5GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içermekte.

Akıllı telefonun arka yüzünde 8MP kamera yer alırken, ön kamerası da 5MP olarak geliyor. 5.000mAH gibi oldukça yüksek bir batarya kapasitesi ile sunulan akıllı telefon Google Android 5.0 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta.

Energy X adındaki diğer model ise 5″ 1280×720 piksel IPS LCD dokunmatik ekran ile sunulurken, yonga seti ise .13Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek 6580 olarak yer alıyor. 1GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi içeren cihaz ayrıca 4.000mAh batarya içermekte.

8MP arka kamera ve 2MP ön kamera ile sunulan akıllı telefon Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta.

BLU’nun yeni düşük fiyatlı modeller Studio Energy 2 ve Energy X duyuruldu
 


Üst Alt