Bluetooth'tan Bedava Konuş

aauz

Üye
güzel gıcıklık olsun diye bile konusulur

iide apartmanın içindekini bile görmüyo bluetooth

--------------- Ekleme ---------------

nese eline sağlık kardeşim

prenscin

Üye
abicim palyaşım için saol ama bunınla konuşma yapılmıyor kı sadece aryananın resmini görme programı

teldekop

Üye
bu proyu anca hırsız polis oynarken kullanırsın

beki Her iki tlf da da ßu programın bulunması şart mı yoksa sadece ßirisinde mi gerekiyor!!!

ciah

Üye
abicim palyaşım için saol ama bunınla konuşma yapılmıyor kı sadece aryananın resmini görme programı

Haklısın arkadaşım ben daha önce bu programı kullanmıştım.sadece arayan ve aranan kişilerin resimlerini gösterir bu programm.....bluetooth la kesinlikle bir alakası yoktur....

Ama yinede paylaşan arkadaşa teşekkür ederiz..Umarım bu hata en kısa zamanda düzeltilir..

Saygılar...

ozkana

Üye
paylaşım demek link vermek diil kardeşim açıklaması nerde bunun ???

yuh be size bende gerçekten böyle bişy war sandım bi anda heycanla cevapları okurken hayal kurmaya bile başladım ama böyle bişey olsa süper olurdu

ozkana

Üye
Arkadaşlar onca yorum yazılmış ama ben denedim diyen olmamış..deneyenler lütfen msj yazsınlar..yazsınlarki bizim zamanmız boşa gitmesin

OMG LOL!

Üye
Huh...Dershanede,Okulda,Yurtta her telefona lazım.

Arkadaşlar bence bu program hiç bişeye yaramaz. eğer bluetooht ile mesajlaşmak istiyorsanız NOTLAR bölümünde yazıp gönderin.
İllaki KOnuşmak istiyorsanız, power dictaphone yükleyip düşük kalitede,küçük boyutlu ses kaydederek gönderin. bi siz gönderirsiniz bi karşınızdaki
Başka secenek yok. ben notlardan mesajlaşmayı çok kullanıyorum ev arkdaşımla

sahan68

Üye
kardes bluetoot ile konuşma mesafesi nekadar

wyruss

Üye
ya bi program koyuyosunuz adam gibi açıklamıyonuz bişiy değil sitenin güvenilirliğini sarsıyorsunuz bu ne ya !... kendin denemeden ne program koyuyosun bu kadar adam yazmış bi takip et koyduğun programı site editörleri bence bu konulara önem göstermeli....