chadashh Üye karamurat760' Alıntı: Süper Genişletmek için tıkla ... hala rastgele msj atmaya dewam ediosun bunun yanına kalcaanı sanmıorm
karamurat760' Alıntı: Süper Genişletmek için tıkla ... hala rastgele msj atmaya dewam ediosun bunun yanına kalcaanı sanmıorm
sublieutenant Üye hakanxxx' Alıntı: gereksiz bir program bluttot jarzi bitirir telefonun Genişletmek için tıkla ... adamlar sana inat yazılımı yazmışlar işte sende onlara inat gerekli bir program yazda arada bizde kullanırız.. şaka bi yana ben beceremedim be exalans neden acaba 2 tane 6600 da denedim olmadı,pro hata veriyoo...
hakanxxx' Alıntı: gereksiz bir program bluttot jarzi bitirir telefonun Genişletmek için tıkla ... adamlar sana inat yazılımı yazmışlar işte sende onlara inat gerekli bir program yazda arada bizde kullanırız.. şaka bi yana ben beceremedim be exalans neden acaba 2 tane 6600 da denedim olmadı,pro hata veriyoo...
mservank Üye arkadaş program çalışıyor ama tam bluetooth ile birisini buldun gireceğin sırada pro kapanıyo neden olabilir
arkadaş program çalışıyor ama tam bluetooth ile birisini buldun gireceğin sırada pro kapanıyo neden olabilir
sublieutenant Üye mskmurat' Alıntı: arkadaş program çalışıyor ama tam bluetooth ile birisini buldun gireceğin sırada pro kapanıyo neden olabilir Genişletmek için tıkla ... ee biz ne dedik....???
mskmurat' Alıntı: arkadaş program çalışıyor ama tam bluetooth ile birisini buldun gireceğin sırada pro kapanıyo neden olabilir Genişletmek için tıkla ... ee biz ne dedik....???