bluetooth virus anlama... s60

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth virus anlama... s60
arkadaslar aranızda bilenler vardır ama paylasmanın yayarı var..
bluetooth da herhangi birsey aldıgınızda (bu tanıdınız veya tenımadıgınız bir telefından olsun) telefonun ana akranındaki mesajı goster yazısına asla goster demeyin eger bunu derseniz ve saet bi virus alırsanız sistem onu henem yukler ve geri silmesinde zorluk yasarsınız...
bunun yerine mesajı goster dedigi zaman NO tusuna basıp menu ye girip mesajlar ve gelen kutusuna girin... eger okunmamıs olarak gorunen dosya basında degisik karakterler var ve sonu sis ile bitiyosa orn:(fsfhıa.sis) bu bi virustur ve bunu yuklemeyin ve hemen o mesajdan kurtulun...

perfectlover

Üye
Bu tamamen senin tecrübene kalmış bir durum. Telefonunda bir antivirüs programı varsa ve aldığın mesaj bilinen bir virüs taşıyorsa tarama sonucunda ondan kurtulabilirsin.

Treable

Treable

Üye
her ikisi de doğru. teşekkür ederiz..

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
yada hiç almazsın bu smsyi ve mavidişi kapalı tutarsın

Treable

Treable

Üye
ama yararı çok. nasıl kapatıcan ki.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
Treable' Alıntı:
ama yararı çok. nasıl kapatıcan ki.
:megafon: nasıl yararı çok anlamadım virüs girince yararlı mı? oluyor yada dandik mavidiş mesajları konuyu 1 açsan kardeş

perfectlover

Üye
Bluetooth veri transferinde çığır açtı. Kablo derdinden kurtardı hepimizi. Yararı çok. Ancak riski de DKU'ya göre fazla. Riske rağmen kullanmaya devam edeceğiz.

SALVADORE

SALVADORE

Üye
arkadaslar aranızda bilenler vardır ama paylasmanın yayarı var..
bluetooth da herhangi birsey aldıgınızda (bu tanıdınız veya tenımadıgınız bir telefından olsun) telefonun ana akranındaki mesajı goster yazısına asla goster demeyin eger bunu derseniz ve saet bi virus alırsanız sistem onu henem yukler ve geri silmesinde zorluk yasarsınız...
bunun yerine mesajı goster dedigi zaman NO tusuna basıp menu ye girip mesajlar ve gelen kutusuna girin... eger okunmamıs olarak gorunen dosya basında degisik karakterler var ve sonu sis ile bitiyosa orn:(fsfhıa.sis) bu bi virustur ve bunu yuklemeyin ve hemen o mesajdan kurtulun...
paylaşımın için teşekkür ederim arkadaş :good: :good:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bu tamamen senin tecrübene kalmış bir durum. Telefonunda bir antivirüs programı varsa ve aldığın mesaj bilinen bir virüs taşıyorsa tarama sonucunda ondan kurtulabilirsin.

yani:good:
belki benim arkadaşım sonu sis olan oyun attı, yüklemeyelimmi yanii?
konu biraz saçma geldi, hem alt tarafı virüs yaa adam yemezki..

zartan

zartan

Üye
paylaşım için teşekkürler:)

casper_7387

casper_7387

Üye
kardeş bana acilen bir virüs uygulama lazım yane virüs lazım eğer bulabilirsen iyi olur ama biraz acele olursa tabi senden bir ümit bekliyorum ghost_ysw kARDEŞ ben bu virüsü açmayıp sadece arkadaşlara yollucam merak ediyorum bakalım neymış bu virüs uygulaması sana bunun için msn adresimi veriyorum dediğim uygulamayı bulursan bu adrese yolla [email protected] EMEĞE SAYGI DUYALIM ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN ELLERİNE SAĞLIK KOLAY GELSİN...

osmanli1299

Üye
boş tartışmalar sonuç getirmez bitirin şu tartışmayı

bora_16

Üye
teşekkürler

sublieutenant

sublieutenant

Üye
thecentilmen

thecentilmen

Üye
paylaşım için teşekkürler

mc zerem

mc zerem

Üye
tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt