Bluetooth Ne İşe Yarıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Ne İşe Yarıyo
Evet bu iPhone cihazlarında var ama ne işe yaradığını çözemedim :D Ne birine bi şey atıyo neden alıyo iPhone cihaza bile atmıyo :D Ne işe yarıyo veya nasıl kullanılıyo ben mi anlamadım :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Dolu gozuksun diye konulmus.

phasan

phasan

Üye
Evet bu iPhone cihazlarında var ama ne işe yaradığını çözemedim :D Ne birine bi şey atıyo neden alıyo iPhone cihaza bile atmıyo :D Ne işe yarıyo veya nasıl kullanılıyo ben mi anlamadım :hmmm

Elınde bluetooth kulaklık varsa onla kullanılıyor ben bızzat kullandım telefonumda

messevim

messevim

Üye
gerçekten gönderilmiyor mu yav ?? Bu ne saçmalık ?

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bari iPhonelar arası gönderilseydi

frk uzn

frk uzn

Üye
yaw gidin araştırın iphoneden androide bile ben foto kartvizit şarkı atabiliyorum BUMP DİYE bi program var araştırın

frk uzn

frk uzn

Üye

O bluetoothla çalışmıyor ki

Bu program internet baglantısı istiyor ama işimi görüyo benim istediğim şeyi seçiuorum hafifçe çarpıyosun2 telefonu birbirine atıyor

-Emre

-Emre

Üye
Wifi olmayan yerde ne yapacaksınız? Çok kullanissz. Bunun onlarca örneği zaten play storeda mevcut.

frk uzn

frk uzn

Üye
Wifi olmayan yerde ne yapacaksınız? Çok kullanissz. Bunun onlarca örneği zaten play storeda mevcut.

Valla akıllı telefonada internet paketi yapıverin veya wifi yapcak bişey yok faha kullanışlısını görmedim bulursan banada söylersin

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Arabada kullanıyorum. Müzik çalıyorum bağlayıp.

Plesk234

Üye
Harbi niye bunlar iphoneye Bluetooth atmıyorlar? acaba virüs kapıpta ı phone donma yapmasın mı die :hmmm

Baskentliia

Baskentliia

Üye
konu başlığına bak:muha:

cloudcomp

Üye
iphonelar arası veri aktarabilirsiniz bluetooth üzerinden fakat başka cihazlara aktarılmaz.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bakın kardeşim sürekli aynı konuyu açıyorsunuz sıktı ! Bakın iyi dinleyin insanlar iPhonelarından kredi kartıyla alışverişler yapıyor birbirleriyle mesajlaşıyorlar bluetooth ile veri aktarılmamasının sebebi ise telefona virüs girip herşeyi altüst etmesin sistem android gibi 1 yılda çöp olmasın diye yani tamamen güvenlik bunu jailbreakle açabiliyorsunuz işinize gelirse o bluetooth ise kulaklık ve oyunları multi oynayabilmek için

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
konu başlığına bak:muha:
:naughty:Dikkat çekmesi için

- - - Eklendi - - -

iphonelar arası veri aktarabilirsiniz bluetooth üzerinden fakat başka cihazlara aktarılmaz.
Nasıl oluyor o iş yani ne aktarıyoruz rehber filan mı yoksa resim müzik vb

- - - Eklendi - - -

Bakın kardeşim sürekli aynı konuyu açıyorsunuz sıktı ! Bakın iyi dinleyin insanlar iPhonelarından kredi kartıyla alışverişler yapıyor birbirleriyle mesajlaşıyorlar bluetooth ile veri aktarılmamasının sebebi ise telefona virüs girip herşeyi altüst etmesin sistem android gibi 1 yılda çöp olmasın diye yani tamamen güvenlik bunu jailbreakle açabiliyorsunuz işinize gelirse o bluetooth ise kulaklık ve oyunları multi oynayabilmek için

Bi yerde okuduğuma göre nedeni Apple cihaz satışı dışında en fazla parayı medya satışlarından (müzik video vb) kazanıyormuş o yüzde insanları iTunes'e teşvik etmek için yani illegal paylaşımı önlemek

Symbianize

Symbianize

Üye

:naughty:Dikkat çekmesi için

- - - Eklendi - - -

Nasıl oluyor o iş yani ne aktarıyoruz rehber filan mı yoksa resim müzik vb

- - - Eklendi - - -

Bi yerde okuduğuma göre nedeni Apple cihaz satışı dışında en fazla parayı medya satışlarından (müzik video vb) kazanıyormuş o yüzde insanları iTunes'e teşvik etmek için yani illegal paylaşımı önlemek
Hayır tamamen güvenlik için

Takipçi Satın Al

Üst Alt