Evet bu iPhone cihazlarında var ama ne işe yaradığını çözemedimNe birine bi şey atıyo neden alıyo iPhone cihaza bile atmıyo
Ne işe yarıyo veya nasıl kullanılıyo ben mi anlamadım
![]()
Bari iPhonelar arası gönderilseydi

yaw gidin araştırın iphoneden androide bile ben foto kartvizit şarkı atabiliyorum BUMP DİYE bi program var araştırın
O bluetoothla çalışmıyor ki
Wifi olmayan yerde ne yapacaksınız? Çok kullanissz. Bunun onlarca örneği zaten play storeda mevcut.
Dolu gozuksun diye konulmus.

iphonelar arası veri aktarabilirsiniz bluetooth üzerinden fakat başka cihazlara aktarılmaz.
konu başlığına bak![]()
Dikkat çekmesi içinNasıl oluyor o iş yani ne aktarıyoruz rehber filan mı yoksa resim müzik vbiphonelar arası veri aktarabilirsiniz bluetooth üzerinden fakat başka cihazlara aktarılmaz.
Bakın kardeşim sürekli aynı konuyu açıyorsunuz sıktı ! Bakın iyi dinleyin insanlar iPhonelarından kredi kartıyla alışverişler yapıyor birbirleriyle mesajlaşıyorlar bluetooth ile veri aktarılmamasının sebebi ise telefona virüs girip herşeyi altüst etmesin sistem android gibi 1 yılda çöp olmasın diye yani tamamen güvenlik bunu jailbreakle açabiliyorsunuz işinize gelirse o bluetooth ise kulaklık ve oyunları multi oynayabilmek için
Hayır tamamen güvenlik için
Dikkat çekmesi için
- - - Eklendi - - -
Nasıl oluyor o iş yani ne aktarıyoruz rehber filan mı yoksa resim müzik vb
- - - Eklendi - - -
Bi yerde okuduğuma göre nedeni Apple cihaz satışı dışında en fazla parayı medya satışlarından (müzik video vb) kazanıyormuş o yüzde insanları iTunes'e teşvik etmek için yani illegal paylaşımı önlemek