Bluetooth Msn Pc Seri 60 Ceptel Gprsden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuneytbnd

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Msn Pc Seri 60 Ceptel Gprsden
yeni laptop aldım.ceptel den msn kullanıyorum agile messenger.
ceptelefonundan pc ile bluetooht ile pcde kullanabileceğim bir uygulama varmı
bu program(sms tray) gibi calışan msn programı lazım

<div class='quotetop'>(Negative &#064; Apr 13 2005, 01&#58;39 PM) [post=30211]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="font-size:8pt;line-height:100%">SMS Tray 1.0

Telefonunuza gelen mesajlarınızı, pc ye geldiğinde görev çubugundaki bildirimle birlikte okumanızı sağlıyor. Ayrıca aynı şekilde cevap yazmanızı, pc den mesaj gönderme işini de yapabilmektesiniz.

Features:

Seamless Bluetooth integration for your text messages

Automatic notification of text messages on your desktop

Easily reply to messages, or send new messages on your PC

Automatic address book access - no need to keep a seperate PC address book

No phone interaction required - keep your phone in your pocket while you reply to text messages

Use your PC keyboard to type - not the fiddly phone keyboard&#33;

Automatic notification when message has been sent

Designed for use with all Series 60 compatible phones

Intelligent automatic setup - No need to use &#39;PC Suite&#39; software, or fiddly &#39;Bluetooth COM ports</span>&#39;
[/b][/quote]

yeni laptop aldım.ceptel den msn kullanıyorum agile messenger.
ceptelefonundan pc ile bluetooht ile pcde kullanabileceğim bir uygulama varmı
bu program(sms tray) gibi calışan msn programı lazım

cenkozgen

cenkozgen

Üye
evet var gnubox ( )diye bi pro var tele kuruyorsun (Programi açin, açtiktan sonra direct2box-bluetooth seçin, sonrasinda bir daha erisim noktasinin ayarlarina dokunmayin.)

ve de bilge bi mrouter diye bi prog kuruyorsun.bilg.te m.router için advanced sekmeseinde security kısmındaki iki seceneğide aktif yapıyorsun. bluetoth ayarlarından uygun port u bulunp acıyorsun:) bu kadar. bu arada bu ayarlarla n-gage de arenaya gaglanıla biliyo

telde sunları yapıyorsun
Erisim Noktasinin Adi: Bt
Veri Tasiyici: Yüksek Hizli GSM
Aranacak Numara: 2222
Kullanici Adi: RasUser
Sifre Sorma: Hayir
Sifre: pass
Ag geçidi ip adresi: 169.254.1.68
Ana sayfa:

tabi bu ayarlar n-gage için sende işe yarar mı bilmiyorum. hoş bu sitede de olması lazı arastırrsan onu da bulursun.

*büyük bi kısmı alıntıdır.

ayrıca senin kullandığın ssm tray yerine remotes60 programını tavsiye ederim.cok daha randımanlı.hoş mantıkları farklı ama olsun.sms tray da hatırladığım kadarıyla 160 karakterden daha az karakter kullanabiliyosun. bu arada remotes60 için pc suite yüklü olması lazım. bu sitedeki eski sürümü yeni sürümün cr*ack i yok yeni sürümde pc suite de gerekli diil.

cuneytbnd

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle tavsiyen için sağol

bende n-gage var zaten
bu ayarlar ile pc deki normal msn mi kullanacam yoksa özel baska bir msn yazılımımı var

bu ayarları yapınca net trafigi izlenebiliyormu kac kb harcanmış..
sadece msn programı kullansın istiyorum
mesela internet bağlantısı buldu diye windows servisler yada diğer kullandığım programlar internete bağlanmaya çalışırsa o zaman kotu.

eskiden bir iki kere denemiştim arenayı bluetooth üzerinden ama cok zaman gecti.
bluetooth üzerinden mrouteri sadece msn &#39;e yetki verip diğer tum program ve windows servis guncellemeye kapatabiliyormuyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt