bluetooth mouse sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

yalcin33

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth mouse sorunu..
bluemaemo programını kurarken libeina0 ile çakışıyor kurulamıyor dıye hata alıyorum depolardakı tum bluetooth hıd uyumlu fare lerı tek tek denedım çalıştıramadım n900 bluetooth dan yenı cıhaz eklemeyı denedım n900 mausu goruyor ama eşle dedıgımde kod yolluyor ( mausun neresıyle dogrulayacaksam kodu :) ) tabıkı eşleşme mumkun olmuyor daha önce kullanan oldumu bt mouse ?n900 de (youtube den deil içimizden birileri )

--------------- Ekleme ---------------

aramızda bt mause kullanan hiçmi yok arkadaşlar o_O

Sorun giderildi (kısmen) hard format atınca bt scrıpt ıle bt mouse calısmaya basladı ama hala bluemaemo programı kurmayı denedıgımde program libeina0 ile çakışıyor dıyor bunu anlayamadım problem nerede :)

bide denizci3535 mesut a teşekkurler

denizci535

denizci535

Üye
bence ise yarar kur derim.... bendede degigin gibi kodu yolluyor onaylamadan kapaniyor ben iki program kurdum ondan supheleniyorum... hen ve mouse sport sonra oldu.... ama bilmiyorum tabi tam olarak....

kardes mouse driver yukle kalsin ve birde ayarlar-konum-yeni cihaz eslestir ile dene cihazi eslestir oluyormu...

yalnizkalp21

Üye
hocam ben bluemaemonun asil vebsitesine bakmistim heralde pr1.3 le calismiyo ama yaniliyorda olabilirim ingilizcesi iy olanlar arastirsa iy olur
not bendede ayni hatayi verdi kuramadim

denizci535

denizci535

Üye
ben 1.3 kullaniyorum ama ilk flash tan sonra yukluyordum... ama bu yeni olmus 2 hafta once bile kurabiliyorum simdi paketten bahsediyor depolarimi eksik desem degil kurulu galiba birileri guncelledi mi ne oda olmuyor...

yalcin33

Üye
    Konu Sahibi
anlamıyorum ki hen kuruluydu deneme fırsatım olmamıstı ama kuruluydu cekırdek guncellemesı de yapmamıstım sorun verıyor dıye mouse yı aldım mouse support kurdum mouse support kurunca zaten herhangı bı program vs bıse goremedım telde mouse iconu da cıkmadı program menude de yoktu zaten 90 kb mı ole bıse denedım calısmadı eslestıremıyorum otomatık olarak ta eşleşmiyor cıhaz nasıl tanıtacam bılmıyorum mouse da logitec v470 serısı bt mouse hatayı nerde yapıyorum suan hen ve mouse support kaldırdım bt mouse kyboard scrıpt kurdum onda da tanıtamıyorum bı ayar menusu de goremedım O_o:sopa:

denizci535

denizci535

Üye
sen h-e-n mi kurdun hoca...

h-e-n kurduysan ve telefonu muzik calar harddisk okumaya calisiyorsan eger easy debian mutlaka kurman lazim yoksa hayatta gormez...

yalcin33

Üye
    Konu Sahibi
easy debianı kuruyorum sımdı mouse support da kurup bıde oyle denıyecem hen kaldırdım bu arada

denizci535

denizci535

Üye
h-e-n kaldirmana gerek yok easy debian kur icinden su dosya cikakacak debian-5-v3e.img.ext bunu indirip bilgisayarda ac sonra yukle telefona bu kadar tum usb ve telefonlarin icin hard diskleri gorecektir...

yalcin33

Üye
    Konu Sahibi
easy debian kurdum dosyasını pc den ındırdım calıstırdım bu arada cok guzel bısemıs :) ama mouse yıne calısmadı bt scrıpt de kurulu bu arada mouse nın eşleştirme kodunu buldum 0000 denedim oldu şu an guvenılır cıhaz olarak eşleştirdim ama yina çalışmıyor anlam veremıyorum

denizci535

denizci535

Üye
yalcin vallaha gerisini anlamadim turkiyemeego.com a birde yaz...

yalcin33

Üye
    Konu Sahibi
Sorun giderildi (kısmen) hard format atınca bt scrıpt ıle bt mouse calısmaya basladı ama hala bluemaemo programı kurmayı denedıgımde program libeina0 ile çakışıyor dıyor bunu anlayamadım problem nerede :)

bide denizci3535 mesut a teşekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt