Bluetooth Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Kulaklık
Herkese öncelikle merhaba.C6ma bluetooth kulaklık almak istiyorum ama telefoncu bu modelin sadece aramaları desteklediğini söyledi şaşırdım ve inanmadım,nedenini sorduğumda ise müziği sadece n96,xperess müzik serisi falan destekliyormuş yani müzik telefonu modelleri.Acaba bu doğru mu,müzik dinleyemem mi yani ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
c6-00 mı c6-01 mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Saçmalamış, dediği şey kulaklıkla alakalı olabilir. Çünkü her BT kulaklık ile müzik dinlenmez. Nokia 700 ile bunu kullanıyorum ve sorunsuz:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Destekler ya desteklemez olur mu.. Nokia.com.tr ye gir kardeşim c6-01 i bul aksesuarları tıkla orda gösterir telefoncuları bırak sen nokia shop varsa oraya sor

• Beğen
Tepkiler: groupertekin
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Tamamen saçmalık. Nokia shoplara git
Öneririm
Saçmalamış, dediği şey kulaklıkla alakalı olabilir. Çünkü her BT kulaklık ile müzik dinlenmez. Nokia 700 ile bunu kullanıyorum ve sorunsuz:

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş samsung hs3000 al ve rahat rahat müziğini dinle. Hem de süper kalitede. Kulaklık çıkışı jack'lı olduğundan her bir kulaklığı takabiliyorsun. Ben eski aiwa walkman kulaklığını taktım baslar ve tizler mükemmel ötesi ... Ayrıca benim tel C7. Senin telde muhakkak destekler, çünkü s^3 serisi ...

• Beğen
Tepkiler: groupertekin
SilentOne

SilentOne

Üye
bende 2 tane war biri hs 1500 bh 505 war 2snde de ses iyi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kaçtan aldın ? Nokia shoplarda fiyatlar pek makul değil :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
hs 1500u45tl ye bh 505 ide 120tl ye aldm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fena değil hs1500 alabilirim

alp047

alp047

Üye

ses kalitesi nasıl ben gürültülü ortamda çalışıyorum ses iyi çıkarmı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ohoo ne anladık :D kabloludan devam o zaman

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ses kalitesi nasıl ben gürültülü ortamda çalışıyorum ses iyi çıkarmı
Ses çok yüksek olmamasına rağmen gayet net çıkıyor(bana göre yüksek ses sevdiğim için). Nokia Belle ile sorunlu çalışırken Nokia Belle FP1 ile uyumluluk arttı sorunsuz kullanıyorum.

dekor67

dekor67

Üye
jabra clipper aldım ıyikıde almışim mukemmel 75 tl

Suyaka

Suyaka

Üye
1. Jabra Clipper'ın çift telefon bağlantısı yok, çift aygıt bağlantısı var bu tuzağa düşmeyin.
2. Nokia Shop dediğiniz yerler, OTG'nin ne olduğunu bilmeyen, cihaz donanımından yanında gelen bilgi broşürü dışında haberi olmayan kişiler. Senden benden daha iyi bilmiyorlar. En sağlıklı bilgi kullanıcı deneyimidir. Yani burası, yani herhangi bir forum. Araştırın, Nokia Shoptaki arkadaşlar elense modunda bilgisiz kişiler.
3. Küçük bir tavsiye; Bluetooth kulaklıkta fiyatına göre en ideal performansı veren model Samsung HS3000 kanımca. Değiştirilebilir kulaklık, gürültü önleyici, muazzam ses kalitesi ve üzerinden ses düzeyi ve parça durdur oynat seçenekleri, uzun süreli kullanım, 2 saatte şarj olabilme, batarya durumunu sesli uyarı ile söyleme, ve önemli olarak çekim kalitesi. Bizzat kullanıcısıyım.

najanaja

najanaja

Üye
Nokia BH-503 kesinlikle tawsiyemdir mükemmel bi ses kalitesi var pürüssüz ve dış dünyayla bağlantını tamamen kesiyor çok yüksek ses veriyor ve telefonu hiç eline bile almana gerek yok yandaki tuşlarla kontrol et herşeyi kesinlikle pişman olmazsın kardeş piyasa fiyatını bilmiyorum ama ben benim memlekletten 60tl ye almıştım tabi baya oldu 6 ay kadar.

[video=youtube;n1b2iVTt538]http://www.youtube.com/watch?v=n1b2iVTt538[/video]

aleranol

aleranol

Üye
geçen bi telefoncuya girmiştim adam en son 3310 a ios yükledi yanına bide 41mp sönsörde taktı. İşlemcide i7 attırdık bi tene. 4 ram 2 ekran var kebap :kop::kop::kop::kop: valla telefoncular neyi satmak isterse onu söyler.

dekor67

dekor67

Üye
1. Jabra Clipper'ın çift telefon bağlantısı yok, çift aygıt bağlantısı var bu tuzağa düşmeyin.
2. Nokia Shop dediğiniz yerler, OTG'nin ne olduğunu bilmeyen, cihaz donanımından yanında gelen bilgi broşürü dışında haberi olmayan kişiler. Senden benden daha iyi bilmiyorlar. En sağlıklı bilgi kullanıcı deneyimidir. Yani burası, yani herhangi bir forum. Araştırın, Nokia Shoptaki arkadaşlar elense modunda bilgisiz kişiler.
3. Küçük bir tavsiye; Bluetooth kulaklıkta fiyatına göre en ideal performansı veren model Samsung HS3000 kanımca. Değiştirilebilir kulaklık, gürültü önleyici, muazzam ses kalitesi ve üzerinden ses düzeyi ve parça durdur oynat seçenekleri, uzun süreli kullanım, 2 saatte şarj olabilme, batarya durumunu sesli uyarı ile söyleme, ve önemli olarak çekim kalitesi. Bizzat kullanıcısıyım.

jabra clıpper d çift tel destegı var ben kullaniyorum 2 tane teld

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt