Bluetooth Kulaklık İle Telefon Nasıl Tanıştırılır? (Tüm Bluetooth Kulaklıklar İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Kulaklık İle Telefon Nasıl Tanıştırılır? (Tüm Bluetooth Kulaklıklar İçin)
İlk olarak bluetooth açma tuşuna basın.Bir süre sonra mavi ışık yanıp sönücek.Elinizi çekmeyin.2 saniye sonra mavi ışık sabit olarak kalıcak.Şimdi telefonunuzun bluetooth'unu açın.Menü>Ayarlar>Bağlantı>Bluetooth>Ses cihazı tak>Yeni bulma Telefonunuz bundan sonra ses cihazını bulur.Bağlanır ve kaydeder.

Bütün hepsi bu kadar :)




 
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve Jrcan1


SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Pc bluetouthla nasil tanıştırıyor onuda anlatırsan süper olur :)
 
Jrcan1

Jrcan1

Üye
:tşk:
 
ZaZuM

ZaZuM

Üye
ilk tanitma sirasinda kulakligi uzun sure basmak gerekiyo acma kapamaya
 

karaca2796

Üye
Merhaba;
lütfen pcye nasıl bağlanacığını da yazarmısınız????

Aslında baya ugraştım;ilk önce bilgisayara harici bluetooth vericisini taktım.Sonra kulaklığı bulunur duruma getirdim.(sürekli mavi ışık yani)sonra bluetooth çevre aygıtı eksik diye bağlantı kurulamadı.Çevre aygıtınıda bulup yükledim.Pc ye kulaklık bağlandı.Ses aygıtlarını yönet kısmından varsayılan kulaklık olarak ayarladım.Windows media player açtığımda göstergeye göre kulaklıkta ses görünüyor.Ama hiç bir ses duyulmuyor...telefonda böyle bir problem yok.Hani kulaklık bozuk desem telefonda olmaz..Yardımcı olurmusunuz lütfen...
 
ZaZuM

ZaZuM

Üye
ya surekli mavi isik degil mavi kirmizi sirayla yanmasi gerekiyo bluetooth kulakligin hani bulunabilir olmasii icin
 
ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Eyw.
 
mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
teşekkürler
 
Furkan777

Furkan777

Üye
ben yukarıda anlatılanları yaptım. ışıklar da yandı ama bluetooth kulaklığımı bağlayamadım bir türlü. aynı kulaklıktan babama da aldık o bağladı samsunguna ama ben iphonea bağlayamadım. şu işi detaylı olarak anlatabilecek olan var mı?
 
ay-az-14

ay-az-14

Üye
Sorun muhtemelen kulaklıktadır. Samsunga bağlanıp iphonea bağlanmaması çok saçma. Sonuçta bunlar markadan bağımsız olarak bluetotth 2.0 uyumlu oluyor. Ama yine de üretici firmayı da arayı sor bence. Belki bilmediğimiz bir şey vardır. Uyumsuzluk falan...

Ben nasıl yaptığımı anlatayım sana

Bluetooth kulaklığı iki adımda telefona tanmlayabilmen lazım. Bunun için:

· Bluetooth kulaklığın açma tuşuna basılı tutup sabit ışığın yanmasını bekle. Işık sabitlenince artık sinyal gönderiyor demektir. Bu noktada sıkıntı varsa kesin kulaklık bozuk. Çok dandik kulaklıklar var. Ben 3 tane geri götürdüm sonra gittim pahalısından aldım çözüldü. :)

· Sonra telefonunun Bluetooth'unu açıp bağlantı işlemini halletmen gerekiyor. Bluetotth ayarlarından bağlantıları bul dediğinde cihazın çıkması gerekir. Listede görününce tıklıyorsun o kendisi bağlanıyor. Ekstra bir işleme gerek kalmaması lazım. Zaten bir kere bağlantı yaptın mı tekrar yapmana da gerek yok.

Sana tavsiyem ucuz kulaklık alma. Üstüne 30-40 tl daha ver kalitelisinden al hiç böyle problemler yaşamazsın.
 


Üst Alt